Klimalanin - hormonaal of niet? | actualidadypolitica.com

Klimalanin – hormonaal of niet?

Himalaya hormonale hormoon of niet

Het climacterisch syndroom komt voor bij tachtig procent van de vrouwen in een tijd waarin het voortplantingssysteem zijn functionele activiteit vermindert. Op dit moment is er een afname van de lichaamshoeveelheid geslachtshormonen. Klimalanin - een medicijn dat snel de manifestaties van de menopauze stopt.

Symptomen van de menopauze

De belangrijkste symptomen van climacterisch syndroom zijn:

  • opvliegers;
  • ernstig zweten;
  • ernstige hoofdpijn;
  • hartkloppingen;
  • instabiliteit van de bloeddruk.

Bij vijf tot zes procent van de vrouwen is de menopauze buitengewoon moeilijk en vereist een intramurale behandeling.

HRT of Klimalanin?

Tot voor kort was de belangrijkste behandelmethode hormoonvervangingstherapie (HST). Vermindering van de manifestaties van de ziekte, behandeling met hormonen leidt tot de ontwikkeling van een aantal bijwerkingen. Bovendien heeft HRT veel contra-indicaties en past het niet bij dertig procent van de vrouwen.

Het medicijn Klimalanin verschilt gunstig van hormonale medicatie. De samenstelling van Klimalanin is beta-alanine - een aminozuur dat wordt gevormd in het menselijk lichaam en absoluut veilig is.

Veel vrouwen voor de behandeling beginnen zich zorgen te maken over de vraag, Klimalanin - een hormonaal medicijn of niet? U kunt ondubbelzinnig antwoorden dat Klimalanin geen hormonale activiteit heeft, en zelfs indirect heeft het geen invloed op de hormonale achtergrond van een vrouw.

Climalanine remt de snelle afgifte van serotonine en bradykinine uit mestcellen. Het is serotonine en bradykinine die bijdragen aan de ontwikkeling van het gehele symptoomcomplex van climacterisch syndroom.

Hoe lang kan ik Klimalanin innemen?

De loop van de behandeling is gemiddeld zes dagen. In de meeste gevallen is er tijdens deze periode verlichting van de symptomen van de menopauze, met de terugkeer van de manifestaties wordt de behandeling hervat.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

2 + 4 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: