gekleurde haarlak

Om het beeld van een vleugje extravagantie naar boven te brengen, zul je een stoer kapsel met meerkleurige strengen helpen. Als je van experimenten houdt, maar niet wilt dat het haar in contact komt met de verf, zal een gekleurde haarspray je te hulp schieten. Deze tool corrigeert niet alleen de krullen, maar geeft ze ook de juiste kleur. Over de fijne kneepjes van het gebruik van een dergelijke vernis en zal hieronder worden besproken.

kleurenspectrum

Fabrikanten bieden een haarkleurende tint voor de meest onverwachte kleuren, die vooral opvallen bij het aanbrengen van het product op blond haar. Blondjes kunnen binnen enkele minuten worden omgezet met gele, paarse, roze en blauwe haarspray. Heldere lijnen zijn geschikt voor een fotoshoot, je kunt niet zonder zo'n slag en bij het maken van een afbeelding voor een verkleedfeestje. En meisjes die zich willen onderscheiden van de rest zullen de ververende haarspray en in het dagelijks leven waarderen.

Brunettes en bruinharige vrouwen kunnen dit hulpmiddel ook gebruiken, maar de nieuwe kleur zal er minder helder uitzien. Effectief op het donkere haar ziet zwarte haarspray eruit - het kan op individuele strengen worden aangebracht, waardoor de illusie van omgekeerde melirovaniya wordt gecreëerd, of het hele kapsel wordt bespoten.

Voor een speciaal geval

Een feestelijk kapsel wordt gedecoreerd met een haarspray met glitters, die zowel in lichte als donkere krullen even winstgevend is. Vooral spectaculair is de combinatie van pailletten met een haarspeld of haarspelden versierd met strass steentjes. Bij het aanbrengen van een dergelijke lak, is het de moeite waard eraan te denken dat de spangels uit de aerosol naar de zijkant zullen vallen en de huid, kleding en omringende objecten raken.

Briljant vernis vergelijkt gunstig met zijn "gekleurde broeders" in die zin dat het bijna geen ongemak veroorzaakt tijdens de regen, omdat de basis is transparant. Maar de zwarte haarspray bij slecht weer kan weglopen, bevlekt het gezicht. Het tweede nadeel van het kleurmiddel is een ruwe coating, waardoor het haar stijf en onaangenaam is om aan te raken. Dit is echter typerend voor elke vernis.

Voordelen van gekleurde haarspray

Minnen hebben slechts twee middelen en plussen - veel meer:

  • vernis is veilig, beschadigt het haar niet (bij matig gebruik), het is gemakkelijk af te wassen;
  • dankzij de mogelijkheid om strengen in verschillende ordes te verven, kun je veel interessante kapsels maken;
  • het palet van kleurende haarlakken is erg breed.

Van weelderige balsems en verven, lak wordt gunstig onderscheiden door het effect op korte termijn - elke dag kan een nieuw beeld worden gecreëerd.

Was het product af met shampoo. Als je je haar spoelt met water dat is aangezuurd met azijn, zullen ze prachtig schijnen en zachter worden. Het wordt niet aanbevolen om een ​​gelakt haar langer dan een dag te dragen - het haar moet rust krijgen.

kleur haarspray 1 kleur haarspray 2 kleur haarspray 3
verstevigende haarspray 4 kleur haarspray 5 kleur haarlak 6
kleur haarspray 7 kleur haarspray 8 kleur haarspray 9
Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

56 − = 52