kapsels met lint op het voorhoofd

Een van de trends van het seizoen, natuurlijk, zijn kapsels met linten op hun voorhoofd. Natuurlijk hebben we het niet alleen over het gebruik van de juiste banden, maar ook metaal of kunststof ringen, kettingen, bandages, leer, gevlochten riemen en soortgelijke accessoires.

Al deze accessoires worden op het hoofd gedragen, of liever op het voorhoofd, niet alleen om het haar te versieren, maar ook voor het gemak - zodat lang haar de beweging en veranderingen in de stand van het hoofd niet belemmert.

Naar de geschiedenis van het probleem

Als je de geschiedenis van het probleem goed genoeg te onderzoeken, kunt u zien dat deze benadering van kapsels, zoals het gebruik van linten, hoepels en soortgelijke accessoires, heeft zijn wortels in het oude Griekenland, Egypte en India. Vermoedelijk, andere landen in de oudheid gebruikt zoiets als linten en hoepels, het verwijderen van lang haar kapsels, eerst voor het gemak en mystieke rituelen, later toegevoegd aan dergelijke acties esthetische overwegingen. Dat wil zeggen, kan worden gesteld dat de trend was het gebruikelijk onder alle volken die lange haren droeg.

Volgens de afbeeldingen is het Griekse kapsel met een lint algemeen bekend. De Ouden geloofden dat je op het open voorhoofd enkele gedachten kunt lezen. Moderne specialisten in fysiognomie bevestigen deze mening op de een of andere manier.

Moderne kapsels met lint op het voorhoofd

Al in de tweede helft van de twintigste eeuw keerde de mode voor lange kapsels met lint op het voorhoofd terug naar vertegenwoordigers van de hippiesubcultuur. Lang haar en lint rond het hoofd - een typisch beeld van hippies, zowel vrouwelijk als mannelijk.

De linten op het voorhoofd zijn heel effectief in harmonie met de kleurrijke blouses, overhemden en hippiejurken.

Kapsels met een lint op het hoofd zijn nu behoorlijk relevant en vormen de originele manier van zelfexpressie.

Volgens toonaangevende stylisten zijn dergelijke kapsels geschikt voor bijna iedereen, ongeacht het type persoon. Natuurlijk zijn er enkele nuances hier.

Is het moeilijk om zelf een kapsel te maken met een lint op je voorhoofd?

Griekse kapsel met lint

Hoe maak je een kapsel met een lint op het voorhoofd? Als het voorhoofd hoog is, is de tape geschikt in het midden, als deze laag is - het is beter om hem naar de haarlijn te verplaatsen.

Kapsels met een lint op het hoofd worden organisch gecombineerd met verschillende outfits in verschillende stijlen. Tapes en hoepels kunnen van verschillende materialen zijn gemaakt, met de juiste keuze voor een dergelijk accessoire wordt het pak met succes aangevuld. Kapsels met satijnen lint (en ook met fluweel of organzalint) zien er feestelijk en stijlvol uit.

Aan het haar van "warme" tinten (zoals kastanje of koperrood) zijn linten met een gouden tint geschikt. Voor het lichtbruine, zwarte en zwarte haar van "koude" tinten zijn geschikte linten van zilverachtige tinten. Natuurlijk moeten we letten op de kleur van de ogen.

Als het gezicht smal is, is het beter om de tape laag genoeg op het voorhoofd te dragen. Als bovendien het voorhoofd hoog is, kan de tape behoorlijk breed zijn.
Als het gezicht ovaal is, kan de tape zelfs licht asymmetrisch worden gedragen.

Experimenteer en probeer. Met behulp van tapes, hoepels en andere soortgelijke accessoires, kunt u een echt originele en unieke afbeelding maken.

Het op elkaar afgestemde kapsel met lint op de kop ziet er elegant en stijlvol uit.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 39 = 46