Kapsel paardenstaart met pony | actualidadypolitica.com

Kapsel paardenstaart met pony

kapsel paardenstaart met pony

Kapsel van de paardenstaart blijft meer dan een halve eeuw relevant. De klassieke paardenstaart wordt gedaan door de regels op de top. Rechte lange haren tegelijkertijd zorgvuldig gekamd, verzameld en zeer gegrepen elastiek. Op dit moment zijn er veel aanpassingen aan dit kapsel ontwikkeld, waarvan er veel zijn gemaakt op basis van halflang haar, en een deel daarvan heeft betrekking op de aanwezigheid van een pony.

Wie past er op een paardenstaart met een pony?

Als de klassieke staart, wanneer het gezicht duidelijk zichtbaar is, geschikt is voor jonge vrouwen met absoluut correcte eigenschappen, dan zal de staart met de pony het jonge meisje evenals de dame van middelbare leeftijd versieren. Bovendien kan de paardenstaart met een knal zowel op recht als krullend haar worden gedaan.

Varianten van de staart met pony

Staart op de bovenkant van het hoofd

Eigenaars van een hoog voorhoofd weten dat het haar in een bos visueel het gebied van het bovenste deel van het gezicht vergroot, wat een disharmonie uiterlijk met zich meebrengt. Deze dames worden aanbevolen om een ​​lange staart te maken in combinatie met een dikke knal. Als de pony niet dik genoeg is, kan deze gekamd en gevernist worden. Een andere optie is om de staart lager te binden.

Zij paardenstaart

De paardenstaart, verplaatst in de zijkant van de middellijn van de nek, geeft het meisje een gemak en de gewenste seksualiteit. Dit kapsel is goed voor licht golvend haar of haar met een uitdunning.

Staart op halflang haar

Stylisten raden aan dat vrouwen met haar van gemiddelde lengte volume toevoegen aan de wortels en het haar licht krullen. De pony en zijkoorden kunnen worden vastgemaakt met behulp van kleine, elegante pinnen.

Staart met schuine pony

De staart, in combinatie met de schuine pony, maakt het vrouwtje er stijlvol en elegant uitzien. Zo'n kapsel is even voordelig op het strand, op kantoor en in het restaurant.

Kapsel van Malvina

Van het golvende pluizige haar, aangelegd door de diffuser, kun je een romantisch kapsel bouwen. Eigenaren van steil haar moeten eerst het haar op krulspelden opwinden en grote krullen modelleren. Het temporale gebied is beter om de krullen, spiralen, uit te smeren of op de slapen te maken. Om de gemaakte afbeelding te voltooien, is het de moeite waard om een ​​massieve gesp met een metalen glans te gebruiken om het kapsel te versieren.

Staart met lange pony

Een lange knal kan in de staart worden verwijderd nadat deze is gemonteerd. Om de pony mooi te leggen, moet je een kleine bocht maken, die wordt ondersteund door onzichtbaarheid.

staart met pony 1 staart met pony 2 staart met pony 3
staart met pony 4 staart met knal 5 staart met pony 6
staart met knal 7 staart met pony 8 staart met pony 9
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

7 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: