of het mogelijk is om wenkbrauwen te schilderen met haarverf

Vrouwen van nature zijn begiftigd met schoonheid vanaf de geboorte, maar om het te benadrukken of om veranderingen toe te voegen en helderheid altijd willen.

Meestal wordt aandacht besteed aan de make-up van de ogen en lippen om ze expressiviteit te geven. Maar we mogen de wenkbrauwen niet vergeten, die zorg nodig hebben. Om een ​​mooie en nette vorm ze moeten regelmatig worden tweeze van ongewenste haren die ongelijk te maken, waarin een verbinding, en anderen te krijgen. En als wenkbrauwen zijn te licht of grijs haar verscheen, dan kunnen ze worden geschilderd in om een ​​geschikte kleur te geven, met nadruk op de volledigheid van uw afbeelding.

Kan ik mijn wenkbrauwen verven met haarlak of niet?

De procedure voor wenkbrauwverven wordt niet alleen aangeboden door het meest verarmde kabinet van kappersdiensten, dus het is meestal niet moeilijk om een ​​meester te vinden.

Maar als het uw doel is om de bezoeken aan de schoonheidssalon te redden of te verminderen, kunt u het thuis proberen. En hier rijst onmiddellijk de vraag: "wat wenkbrauwen te schilderen, niet dezelfde haren verven?". Natuurlijk niet, omdat de huid op het gezicht, vooral in de ogen, erg gevoelig is, vergeleken met de huid op het hoofd. Ook de haren op het gezicht is dunner en fijner en kleurstoffen haarkleurmiddelen verzadigde en scherp en kan eenvoudig de haren van wenkbrauwen verbranden, en op de huid brandwonden, irritaties en roodheid. Daarom kun je je wenkbrauwen niet met haarverf verven. En zelfs op verpakkingen van dergelijke verf zal worden aangegeven dat het verboden is om wenkbrauwen of wimpers te verven.

Dan moet je je wenkbrauwen verven?

Aan de voorkant van het haar kleurstoffen worden gebruikt in structuren kleurstoffen meer zachte soort, omdat hun ontwerp houdt rekening met de hierboven genoemde kenmerken van de structuur van de wenkbrauwen, wimpers en de huid. Daarom is het voor dergelijke doeleinden de moeite waard om te kopen waarom je je wenkbrauwen niet met haarspray kunt schilderen gespecialiseerde verf, die in bijna elke winkelcosmetica wordt verkocht. Onthoud daarom dat je je wenkbrauwen alleen met wenkbrauwverf kunt schilderen, maar niet met haar.

Vandaag de dag is er nog een moderne methode voor het kleuren van wenkbrauwen - een tatoeage, of, in de taal van gespecialiseerde, permanente make-up. Eén schilderij is bijna een jaar genoeg.

En voor degenen die niet willen om dergelijke methoden op de lange termijn te gebruiken of ze niet kunnen veroorloven om te vallen, kunt u de gewenste tint te verkrijgen door het aanbrengen van make-up potlood of schaduw. In het tweede geval is de kleur natuurlijker en minder opvallend. Maar het is de moeite waard om toe te voegen dat deze twee methoden dagelijks verven vereisen, omdat ze zich aan de eerste wasbeurt, d.w.z. op één uitgang in het licht.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

65 − 56 =