hormonale cosmetica

Een vrouw kent als geen ander de aanwezigheid van cosmetica, haar variëteit en een enorme keuze. Vaak moet je je toevlucht nemen tot verschillende soorten cosmetica, zelfs zonder aandacht te schenken aan hun samenstelling.

Hormonen in cosmetica

Velen van u hebben gehoord over het verschijnen van een nieuwe en effectieve gezichtscrème. Het is niet noodzakelijkerwijs een bepaald merk cosmetica. De meeste high-speed drugs bevatten hormonen in hun samenstelling. Deze composietcosmetica hebben echt een verbluffend effect na enkele tricks. Maar vergeet niet dat de werking van hormonen niet alleen positief is, maar ook de gezondheid negatief beïnvloedt.

Wat is gevaarlijke hormooncosmetica?

Er kan niet worden gezegd dat bijwerkingen na hormooncosmetica te gevaarlijk zijn voor het leven. Dit kunnen vrij acceptabele problemen zijn voor een tijdige oplossing en om verder gebruik van geneesmiddelen te stoppen. En dus, wat kan er gebeuren bij het gebruik van hormonale cosmetica:

  • voortijdige veroudering van de gezichtshuid;
  • overmatige manifestatie van haar in delen van de huid bij langdurig gebruik van de crème;
  • rode mazen van verlichte vaten.

Dit zijn slechts de meest voorkomende, onmiddellijke effecten van hormooncosmetica. Maar het loont de moeite om na te denken over het feit dat via de huid dezelfde crème toegang heeft tot interne organen, inclusief bloed. Dus, met langdurige accumulatie, heeft het een negatief effect op de inwendige organen. En dan denken we, waar hebben we pijn in de zijkant of pancreas.

Wat is het - hormooncosmetica?

Deze vraag stellen velen zich bij het kopen van een nieuw huidverzorgingsproduct. Opgemerkt moet worden dat hormonale supplementen aanwezig zijn in twee vormen:

  • analogen van menselijke hormonen, d.w.z. testosteron, oestrogeen en corticosteroïden;
  • phytohormones - plantenextracten.

Hormonale cosmetica, waaronder fytohormonen, zijn niet groter dan lokale manifestaties. Maar cosmetica met de aanwezigheid van testosteron brengt een groot gevaar met zich mee. Dit type hormoon is al in de juiste hoeveelheid in het lichaam aanwezig. Met het constante gebruik van cosmetica die testosteron bevatten, kunnen ernstige afwijkingen optreden. In het bijzonder, deze achteruitgang in uiterlijk en een schending van de normale onevenwichtigheid van hormonen in het lichaam.

Lijst met hormonale cosmetica van beroemde fabrikanten

dan gevaarlijke hormonale cosmetica

  1. Nivea, Eveline, Herbina, Oriflame, Avon, Faberlic - wat is veel en goedkoop.
  2. Yves Rocher, Mary Kay, Loreal, Lancome, Bourjois, Decleor, Mirra - duurdere klasse, maar niet ongevaarlijk.

De bovenstaande handelsmerken maken sommige hormonen in de cosmetica, met name de eerste groep bevat een hoger percentage hormonen dan de tweede. Als u bijvoorbeeld na het aanbrengen van de crème onmiddellijk een resultaat ziet (de huid is glad en de volgende ochtend lichtjes strakker wordt), is dit een crème die een bepaald percentage hormonen in de samenstelling bevat.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

89 − 79 =