Hoe wordt gonorroe overgedragen? | actualidadypolitica.com

Hoe wordt gonorroe overgedragen?

hoe wordt gonorroe overgedragen

De manieren van overdracht van gonorroe zijn vergelijkbaar met andere geslachtsziekten. De grootste kans om gonnoroea te vangen bestaat bij onbeschermde geslachtsgemeenschap met een geïnfecteerde partner. In dit opzicht zijn alle soorten geslachtsgemeenschap even gevaarlijk. Het is echter belangrijk op te merken dat, afhankelijk van de wijze van overdracht van gonorroe, de symptomatologie van de ziekte zal verschillen.

Hoe wordt de gonorroe overgedragen?

  1. De eerste plaats in termen van de maximale waarschijnlijkheid van infectie is de seksuele handeling in zijn klassieke betekenis. In dit geval is de overdracht van gonorroe van een enkele onbeschermde seks voor een vrouw bijna honderd procent. Terwijl een man ziekte kan voorkomen, dankzij de eigenaardigheden van de anatomie van het lichaam. Het is een feit dat een groot aantal gonokokken niet in het smalle kanaal van de urethra kan doordringen, bovendien kan een bezoek aan het toilet na geslachtsgemeenschap een soort van profylaxe worden. De kans op het krijgen van gonorroe neemt echter enorm toe bij het nemen van seks tijdens de menstruatie.
  2. Vaginaal contact is niet de enige manier waarop gonorroe wordt overgedragen. Bij anale seks is het risico op infectie vergelijkbaar, het enige verschil in deze manier van overdracht van gonorroe is in de kliniek met manifestaties van de ziekte. Meestal beginnen de symptomen met ongemak in het rectum.
  3. Een manier, zoals gonorroe wordt overgedragen, is orale seks. In dit geval parasiteren gonococcen het mondslijmvlies, met symptomen die kenmerkend zijn voor dit deel van het lichaam.

Wordt gonorroe op dagelijkse wijze en door een kus overgedragen?

Vaak is een interessante vraag of gonorroe op de huishoudelijke manier kan worden overgedragen. Deze variant van een infectie kan niet worden genegeerd. Hoewel gonokokken niet zijn aangepast aan het bestaan ​​in de externe omgeving. Als de regels voor persoonlijke hygiëne niet worden gerespecteerd, kunnen ze snel in de comfortabele omstandigheden van uw lichaam komen.

Wordt gonorroe overgedragen door een kus?

Een ondubbelzinnig negatief antwoord geeft je een venereoloog over de vraag: wordt gonorroe overgedragen via een zoen.

Aangezien de overdracht van gonorroe door een kus onmogelijk is, is de frequente infectie van jonge meisjes met deze aandoening hoogstwaarschijnlijk te wijten aan de nauwe contacten tussen ouders en kinderen. Of nog één, geen kans laten om gezond te blijven, de manier van infectie - tijdens de passage van het kind door het geboortekanaal van een zieke moeder. In verband met deze situatie moeten toekomstige moeders bijzonder oplettend zijn in zaken van intimiteit en persoonlijke hygiëne. Dit kan immers de gezondheid van uw baby beïnvloeden.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

32 − 24 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: