hoe lijnzaadolie te nemen

Lijnzaadolie kan de leider onder plantaardige oliën worden genoemd door het gehalte aan nuttige ingrediënten. Het bevat een grote hoeveelheid omega-3, omega-6 en omega-9 meervoudig onverzadigde vetzuren, vitamine A, B, F, K, E, diverse sporenelementen, enz Dit product wordt bijna volledig door het lichaam opgenomen, biedt onschatbare voordelen, voorkomt de ontwikkeling van veel pathologieën en helpt de reeds ontwikkelde aandoeningen te genezen.

Om olie te voorkomen, kan dagelijks vlas aan het voedselrantsoen worden toegevoegd. omdat Het behoudt zijn nuttige eigenschappen alleen in de koude toestand, het mag niet worden onderworpen aan een warmtebehandeling. Het wordt aanbevolen om het te gebruiken voor het vullen van koude salades, mengen met zure melkproducten, honing. Deze olie is perfect te combineren met gekookte aardappelen, pappen, zuurkool. Maar voor de behandeling moet lijnzaadolie anders worden ingenomen, omdat we verder zullen nadenken.

Hoe lijnzaadolie gebruiken voor medische doeleinden?

Tegenwoordig is lijnzaadolie te koop in capsulevorm. Maar nog steeds de beste behandeling gewone ongeraffineerde lijnzaadolie, koud geperst, fabrikanten in glazen flessen geleverd, en het noodzakelijke toezicht en de opslagcondities. Een dergelijk hulpmiddel wordt gebruikt om de volgende pathologieën te behandelen:

 • diabetes mellitus type 2;
 • gastro-intestinale pathologieën;
 • psoriasis;
 • reumatoïde artritis;
 • atherosclerose;
 • arteriële hypertensie;
 • ischemische hartziekte;
 • allergieën;
 • struma;
 • oncologische ziekten;
 • De ziekte van Parkinson;
 • arthritis;
 • onregelmatige menstruatiecyclus, etc.

Het is belangrijk te beseffen dat vanwege het hoge gehalte van de biologisch werkzame stoffen vlasolie kan uitoefenen op het lichaam een ​​voldoende krachtige werking, maar vóór de behandeling een arts te raadplegen en contra sluiten. Neem lijnzaadolie wordt gedoseerd, anders voor verschillende ziekten, maar de maximaal toegestane dagelijkse dosis van dit product is twee eetlepels.

Hoe lijnolie te nemen van constipatie?

Vlasolie is een uitstekend natuurlijk laxeermiddel, dat kan worden gebruikt als de ontlasting wordt vertraagd. Om chronische constipatie te elimineren, wordt aangeraden om dagelijks 1-2 eetlepels boter in zuivere vorm te nemen of dagelijks te verdunnen met een kleine hoeveelheid yoghurt of honing. Doe dit een half uur voor de laatste maaltijd en eet een klein stukje brood (bij voorkeur rogge).

Hoe lijnzaadolie nemen om cholesterol te verlagen?

Het bleek dat lijnzaadolie bevat stoffen die bijdragen aan de verwijdering uit het lichaam van de “slechte” cholesterol vormen, dat betrokken is bij de vorming van plaque op de wanden van de bloedvaten en veroorzaken een verscheidenheid aan hart- en vaatziekten. Hoe lang kun je lijnzaadolie nemen en hoeveel het cholesterolgehalte in je bloed kan verlagen, is afhankelijk van het dieet en het aantal bloedcellen. In de meeste gevallen wordt het echter aanbevolen om het gedurende de 1-1,5 maand tweemaal per dag op een eetlepel te gebruiken tijdens de maaltijd, hoe lijnzaadolie te gebruiken voor medicinale doeleindenwaarna je drie weken pauze moet nemen en de cursus moet herhalen.

Hoe lijnzaadolie in de oncologie te nemen?

Vanwege het vermogen van lijnolie om de groei en verspreiding in het lichaam van kankercellen te vertragen, bevelen veel deskundigen aan dat oncologen dit product nemen naast de belangrijkste behandelingsmethoden. Bovendien zal olie helpen om de immuniteit te versterken, de conditie van het haar en de huid te verbeteren. Aldus lijnolie (3 eetlepels) moet dagelijks worden geconsumeerd gemengd met niet-vette kaas (6 eetlepels), gemalen lijnzaad (2 eetlepels) en honing (1 eetlepel).

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 − = 10