Hoe de microflora van de vagina te herstellen? | actualidadypolitica.com

Hoe de microflora van de vagina te herstellen?

Hoe de microflora van de vagina te herstellen

Voor onze gezondheid voldoen aan de micro-organismen die erin leven. Grof gezegd, als het aantal nuttige bacteriën het aantal ziekteverwekkers overschrijdt, is alles in orde: de persoon is gezond. Overtreding van hetzelfde evenwicht leidt tot storingen in het lichaam en verschillende ziekten. Hetzelfde geldt voor de geslachtsdelen - zolang hun microflora normaal is, zullen er geen problemen zijn met de seksuele gezondheid. Als er een overtreding van de microflora van de vagina is, kan dit leiden tot infecties en ontsteking van de geslachtsorganen. Maar hoe herstelt u de microflora van de vagina en wat is de indicatie voor zijn overtreding?

De norm van de microflora van de vagina

Om te begrijpen waarom het nodig is om de microflora van de vagina te herstellen, is het de moeite waard om te begrijpen welke taken het in een normale toestand uitvoert. De belangrijkste functie van de microflora van de vagina is de vorming van een zure omgeving, die verantwoordelijk is voor de bescherming tegen pathogene micro-organismen. Ook de zure omgeving van de vagina vernietigt spermatozoa en alleen de gezondste kan deze barrière overwinnen. Bovendien verhoogt de lactoflora van de vagina de lokale immuniteit, waardoor de synthese van beschermende eiwitten en antilichamen wordt verbeterd.

Tekenen van schending van de microflora van de vagina

Hoe kun je erachter komen wat de microflora van de vagina nodig heeft, welke symptomen zullen dat aangeven? Vaak is een schending van de microflora van de vagina niet bijzonder evident en daarom denkt niemand aan de behandeling voor zijn normalisatie. En de problemen beginnen wanneer, door het ontbreken van de noodzakelijke zure omgeving in de vagina, de pathogene bacteriën zich beginnen te vermenigvuldigen. Maar er zijn toch enkele tekenen waarop het mogelijk is om verandering van een microflora van een vagina te herkennen. Dit is vooral een verandering in de aard van vaginale afscheiding, het verschijnen van een onaangename geur.

Hoe de normale microflora van de vagina te herstellen?

Aanbevelingen doen aan de vaginale flora te herstellen en medicijnen voorschrijven voor dit doel moet natuurlijk, de arts. de onderdrukking van pathogene bacteriën, microflora herstel en restauratie van de vaginale wand immuniteit: Meestal wordt dit medicijn tot 3 kwesties aan te pakken. Dus wees niet verbaasd als u zal worden gecrediteerd met niet alleen antibacteriële kaarsen of antibiotica (trihopol, doxycycline), maar probiotica en lokale immunomodulatoren (tsikloferon, immunal). Het is ook mogelijk om de mensen geld te gebruiken, maar alleen na overleg met uw arts.

Hoe de vaginale microflora te herstellen met folk remedies?

 1. Gedurende 10 dagen moet u tampons gebruiken die zijn gedoopt in verse yoghurt of honing. De tampon wordt 's nachts in de vagina ingebracht en' s morgens wordt de tampon verwijderd. Kefir en honing moeten worden afgewisseld. Voordat je dit recept gebruikt, moet je ervoor zorgen dat er geen allergie is voor honing.
 2. Ook worden tampons gedrenkt in duindoornolie gebruikt om de vaginale microflora te herstellen. De loop van de behandeling is hetzelfde - 10 dagen.
 3. In volksgeneeskunde om zich te ontdoen van de kwalen van vrouwen zijn veel gebruikte medicijnen van kamille. Om de microflora van de vagina te herstellen, wordt het aanbevolen om infusie te gebruiken voor douchen. Om infusie te maken, moet 1 eetlepel kamillebloemen worden gevuld met twee glazen kokend water. De infusie wordt gefilterd en gebruikt voor een spuit in een warme vorm. Douchen wordt elke avond gedurende 10 dagen uitgevoerd.

Hoe kunnen schendingen van de microflora van de vagina worden voorkomen?

Om geen tijd en geld te verspillen aan de behandeling van dysbiose, is het gemakkelijker om de volgende regels voor de preventie ervan in acht te nemen:

  Herstel vaginale microflora met folk remedies
 • het naleven van de hygiënevoorschriften voor uitwendige geslachtsorganen, geen antibacteriële middelen gebruiken voor intieme hygiëne;
 • goede voeding met het verplichte gebruik van gefermenteerde melkproducten en plantaardig voedsel;
 • Doe niet aan zelfmedicatie met het gebruik van antibiotica en antibacteriële middelen;
 • probeer synthetische lingerie zo zelden mogelijk te dragen, vooral bij warm weer;
 • condoomgebruik tijdens geslachtsgemeenschap;
 • als er een geval van een allergie voor hygiënische tampons is, moet u het gebruik ervan opgeven.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 7

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: