Hoe breng je blozen aan op een rond gezicht

Eigenaren van een rond gezicht zijn niet altijd tevreden met hun vorm, en willen vaak dat het er nog luider uitziet, zelfs als het visueel ovaal was. Overweeg hoe u een blos aanbrengt op een rond gezicht om een ​​soortgelijk effect te bereiken.

Hoe correct aanbrengen van blush op een rond gezicht?

Om de vorm van het gezicht aan te passen, moet je kiezen voor een blos van neutrale tinten, een toon of twee donkerder dan de huidskleur. Het wordt aanbevolen om de blush van terracotta en beige (imiterende tan) tinten direct te gebruiken voor het modelleren van de gezichtsvorm. Om de zeer blush toe te passen: roze en perzik kleuren.

Blozen met een soortgelijke gezichtsvorm wordt aangebracht met lange, relatief brede streken. Voor het tekenen op jukbeenderen en het corrigeren van de gezichtsvorm, is het handiger om een ​​penseel met een afgeschuinde rand te gebruiken, rechtstreeks om een ​​blos te creëren - meer afgerond.

Hier is waar je de blos op het ronde gezicht legt:

 1. Met een ronde vorm van het gezicht is het voorhoofd meestal breed, dus er wordt geen blos op aangebracht, maar alleen op de whisky.
 2. Voor een visuele verlenging van het gezicht wordt blozen toegepast langs de lijn van de jukbeenderen, beginnend net onder de lijn van de slaap en omlaag, geleidelijk smaller wordend de lijn.
 3. Op de kin en de wangen met een ronde gezichtsvorm wordt blozen niet aanbevolen.

Waar te solliciteren: blozen op een rond gezicht

In de regel wordt de blos op het ronde gezicht aangebracht volgens het volgende schema:

 1. Het eerste wat je moet doen is een blos aanbrengen op de slapen, vanuit de buitenste ooghoeken naar boven, met lichte korte halen.
 2. Hoe aan te brengen blozen op een rond gezicht Schema 1

 3. Teken vervolgens je wangen - de gevormde indeukingen geven de lijn aan waarlangs je een corrigerende toon moet aanbrengen. Blozen wordt niet toegepast op de jukbeenderen, maar alleen op het gebied eronder. Zones van jukbeenderen, dicht bij de neus gelegen, is het wenselijk om te vermijden.
 4. Hoe aan te brengen blozen op een rond gezicht Schema 2

 5. De blos moet worden gestart vanaf de slapen, terwijl deze in het haar zou moeten gaan, zodat er geen grens is tussen het haar en de huid.
 6. Hoe breng ik blozen aan op een rond gezicht Schema 3

 7. En de laatste hand is om te blozen. Doe dit met een brede borstel om plotselinge kleurveranderingen te voorkomen.
 8. Hoe aan te brengen blozen op een rond gezicht Schema 4

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

60 + = 61