Haar Biolamination

Haar Biolamination

Stromend, verzorgd, levendig, glad haar - is dit geen droom van een meisje? De huidige loop van het leven, aan de ene kant, wil van ons steeds meer krachten om het mooie uiterlijk en de gezondheid van het haar te behouden, en aan de andere kant biedt het zelf moderne, effectieve middelen.

Laminering en haarbiominatie

Zowel de ene als de andere procedure is een proces dat is ontwikkeld door professionals, waarbij elk haar is verzegeld in een zeer dunne celstructuur. Natuurlijke cellulose - en is de basis van biolaminatie, in samenstelling lijkt het op het sap van de stengel van een paardenbloem.

Biolaminerend haar - dit is niet alleen een rage of een nieuwe service, wat interessant is om te proberen. Biolamination is een procedure voor het herstellen van de schoonheid van het haar, hun natuurlijke vitaliteit, dichtheid, glans. Biolaminatie helpt om de split- en afpeltips te "verzegelen", revitaliseert de schaduw na kleuring, herstelt de externe schoonheid van het haar na de curling en verkleuringsprocedures.

Keratine-biolaminatie van haar - deze procedure wordt uitgevoerd met de toevoeging van keratine. Volgens het onderzoek wordt het haar broos en wordt het gespleten alleen vanwege een gebrek aan keratine. Keratine laminaatniveaus, verzadigt, doet de toestand van elk haar herleven.

Wanneer haarbiolaminatie het grootste voordeel oplevert?

  • als u recentelijk een chemische stof of biocoal hebt gemaakt;
  • als je vaak schildert;
  • als je lang, dof haar hebt, breken ze en vallen ze eruit;
  • het plannen van een reis naar warme landen om het haar te versterken, hun uitdroging te voorkomen;
  • als de haardroger, tang, strijken - je ezhdenevnye vrienden.

Biolamisatie van krullend haar is net zo nuttig, het verwijdert het effect van een "afbrokkelend" kapsel, maakt het haar gehoorzaam en vergemakkelijkt het leggen.

Hoe lang werkt biolaminatie?

Een merkbaar effect wordt op het haar gehouden van 3 tot 6 weken. De exacte tijd hangt echter af van de structuur van het haar, de kwaliteit van de middelen om te lamineren, de professionaliteit van de kapper.

Biolaminatie van het haar thuis

Biolaminirovanie haar omvat de middelen, stadium-voor-stap handelend op het haar. Dit is noodzakelijkerwijs een shampoo, een speciale conditioner, een vochtinbrengende masker, een crème voor lamineren.

Zelfgemaakte biolaminatie van het haar wordt meestal geprobeerd na minstens één keer in de cabine en kijk naar het werk van de meester. De belangrijkste tips voor het uitvoeren van deze procedure thuis zijn echter als volgt:

  1. Om te beginnen moet u uw hoofd wassen met een reinigingsshampoo om te lamineren en vervolgens te drogen.
  2. Vervolgens de bereiding van de hete fase: deze wordt ongeveer 20 minuten onder een stroom warme lucht gehouden en afgewassen met warm water.
  3. Dan - de zogenaamde "koude fase", de agent duurt ongeveer 5-10 minuten.
  4. Het haar wordt gewassen en afgeveegd. Nu de maskertijd, die het haar ongeveer 10 minuten zal herstellen.

Gewoonlijk bevatten de thuiskapsalonkits een volledige stapsgewijze instructie voor het uitvoeren van deze procedure. U kunt deze fondsen kopen in kapsalons, gespecialiseerde winkelsthuis haar biolaminatie professionele cosmetica of op internet.

Kleur biolaminatie van haar

Het grote voordeel van lamineren is dat het niet alleen om het haar geeft, maar ook een stijlvolle uitstraling geeft. Er zijn ook verstevigende middelen die worden aangebracht tijdens de hete fase en kleur je haar in de gewenste tint. Er zijn sets die schaduwlaminering thuis suggereren.

Kleur biolaminatie van het haar is ongeveer 20 tinten van gouden en lichte kastanje naar rood en rood. Bij de volgende wandeling in de salon kun je met succes de kleuring van je haar en complete verzorging combineren!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

24 + = 26

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: