Griep 2015 - Symptomen | actualidadypolitica.com

Griep 2015 – Symptomen

griep 2015 symptomen

Zoals bekend is het influenzavirus gevoelig voor constante mutaties, intensieve veranderingen en elk jaar geven gezondheidswerkers voorspellingen over welke stammen van het virus mensen in het komende seizoen zullen aanvallen. Overweeg de informatie over de epidemie van influenza 2014 - 2015, over de symptomen, behandeling en preventie van deze ziekte.

Voorspelling voor influenza in 2015

Volgens voorspellingen voor de incidentie van influenza in 2015 worden grootschalige uitbraken niet verwacht en zal de epidemische situatie relatief kalm zijn. Ontspan je echter niet: de griep is een van de gevaarlijkste ziektes die iedereen kan treffen. Vooral kwetsbaar voor infecties zijn mensen met een verzwakt immuunsysteem, zwangere vrouwen, ouderen en mensen met verschillende chronische aandoeningen (diabetes, astma, hartaandoeningen, longen, enz.).

In 2015 zullen de volgende griepstammen naar verwachting actief zijn:

 1. H1N1 is een subtype van het Mexicaanse griepvirus, dat wereldberoemd werd in 2009, toen het een enorme epidemie veroorzaakte. Dit soort virus is gevaarlijk vanwege de complicaties, waaronder meestal sinusitis, pneumonie en arachnoiditis worden gediagnosticeerd.
 2. H3N2 is een subtype van influenza type A, al bekend bij onze bevolking sinds vorig jaar, maar wordt als vrij "jong" beschouwd. Deze soort is gevaarlijk vanwege zijn slechte kennis, en ook dat het complicaties veroorzaakt bij veel patiënten die geassocieerd zijn met hemorragische laesies.
 3. Het Yamagata-virus, dat is gerelateerd aan influenza type B-virussen, is ook een slecht bekende stam, die moeilijk te diagnosticeren is. Volgens wetenschappers veroorzaakt het echter zelden ernstige complicaties bij mensen.

Griepsymptomen 2015

In de regel manifesteren klinische manifestaties van de ziekte zich al 12-48 uur na infectie. De voorspelde stammen in 2015 worden gekenmerkt door snelle vermenigvuldiging in epitheliale cellen van de luchtwegen, d.w.z. de ziekte ontwikkelt zich snel, letterlijk voor onze ogen.

De meest opvallende en kenmerkende manifestatie van influenza is de verhoogde lichaamstemperatuur, die zeer snel een teken van 38-40 ° C bereikt en aanhoudt gedurende ten minste drie dagen. Andere tekenen van influenza 2015 kunnen zijn:

 • rillingen;
 • hoofdpijn;
 • algemene zwakte;
 • waterige ogen;
 • spierpijn;
 • pijn in de gewrichten;
 • toegenomen zweten;
 • gebrek aan eetlust;
 • een gevoel van droogte in neus en keel;
 • Vervolging in de keel;
 • droge, gespannen hoest;
 • pijn op de borst;
 • fotofobie.

In zeldzame gevallen verschijnt er een verkoudheid in de griep.

Preventie en behandeling van influenza 2015

Zoals bij andere griepstammen, is de belangrijkste preventieve maatregel vaccinatie. Hoewel vaccinatie een persoon niet volledig tegen infectie kan beschermen, helpt het om het verloop van de ziekte aanzienlijk te verlichten, het herstel te versnellen en de ontwikkeling van complicaties te voorkomen.

Om uzelf tegen infecties te beschermen, moet u ook:

  griep 2015
 1. Vermijd contact met mensen die symptomen van virale infecties hebben.
 2. Beperk bezoeken aan overvolle plaatsen.
 3. Versterk de immuunafweer van het lichaam.

Als je een infectie niet kunt vermijden, moet je geen zelfmedicatie doen, het is beter om zo snel mogelijk een arts te raadplegen. Het wordt ook aanbevolen om tijdens de week bedrust te houden om fysieke belasting van het lichaam te minimaliseren. Medicamenteuze therapie voor influenza kan bestaan ​​uit antivirale middelen, antipyretische en ontstekingsremmende geneesmiddelen, immunomodulatoren. Vaak worden met influenza interferon-preparaten met lokale en systemische werking aanbevolen.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

69 + = 76

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: