gommazh | actualidadypolitica.com

gommazh

gommazh

In de moderne omstandigheden van totale race voor schoonheid, weet een zeldzame schoonheid niet wat Gommage is voor het lichaam en gezicht. Maar voor degenen die net zijn begonnen met hun kennismaking met de middelen voor huidreiniging, zullen we het uitleggen. Gommage is een middel voor zachte en zachte afschilfering van de bovenste laag van de huid. Het woord is van Franse oorsprong, letterlijk betekent het "uitwissing door een gum". En inderdaad, de werking van deze tool reinigt niet alleen de huid van dode cellen, maar zorgt er ook voor.

Wie heeft voedzame gommage nodig?

Afschilfering van de bovenste laag van de huid is een noodzakelijk proces. En niet alleen op het gezicht, maar op het hele lichaam. Vanwege enkele factoren is dit natuurlijke proces verbroken en is het nodig om de huid te helpen weer zacht en stralend te worden. Dergelijke factoren zijn onder meer:

 • onjuist gekozen middelen voor hygiëne en verzorging;
 • onevenwichtige voeding, gebrek aan vitaminen en mineralen die nodig zijn voor de schoonheid en gezondheid van de huid;
 • stressvolle situaties;
 • frequente ziekten;
 • impact van omgevingsfactoren;
 • leeftijd (met de leeftijd worden de beschermende functies van de huid verminderd en zelfreinigende mechanismen worden vertraagd).

Het is duidelijk dat het moeilijk is om de meeste van deze factoren te beïnvloeden, dus periodiek pellen met gommage is een eenvoudige oplossing voor het probleem.

Hoe werkt Gommage voor het gezicht en lichaam?

Afschilfering van dode cellen met behulp van gommage is voornamelijk te wijten aan een chemische reactie. Het bevat meestal geen vaste deeltjes voor mechanische reiniging en alleen fruitzuren hebben effect. Ze beïnvloeden de huid niet alleen op het weefsel, maar ook op moleculair niveau. Moleculen van zuren dragen bij aan het verbeterde afpellen van de bovenste laag van de opperhuid, ze lijken de dode cellen op te lossen. Bovendien versnellen alfa-hydroxyzuren de vernieuwing van alle lagen van de huid en verhogen het gehalte aan natuurlijke vochtinbrengende factoren.

Hoe gebruik je Gommage?

Gommage is een crème of pasta, die met een dunne laag op de huid wordt aangebracht. Na 15-20 minuten, wanneer de laag droogt, begint deze te rollen in zachte cirkelvormige bewegingen. Samen met de uitgedroogde substantie glijden de opgeloste, geëxfolieerde cellen van de epidermis ook naar beneden. Door de massage wordt de bloedcirculatie in de huid gestimuleerd, worden metabole processen versneld en worden beschermende functies hersteld.

Omdat de juiste gommage geen agressieve harde deeltjes bevat voor de hoofdhuid en het lichaam, is het geschikt voor mensen met een gevoelige of problematische huid. Het zal ook de beste optie zijn om de huid te reinigen tijdens het ouder worden. Immers, na het aanbrengen van het masker voor de gommage, neemt de gevoeligheid van de huid voor verschillende cosmetische crèmes en serums toe.

Gebruik een dergelijk hulpmiddel als gommage zowel in de salon van een schoonheidsspecialist als thuis kan worden gebruikt. De salonprocedure heeft zeker de voorkeur, omdat de specialist het optimale hulpmiddel uit de professionele lijn kiest en de procedure op de best mogelijke manier zal uitvoeren.

Je kunt ook thuis een eerbetoon maken. Om dit te doen, hebt u de volgende producten nodig:

  Masker van Gommage
 • vette room of zure room;
 • griesmeel of havermout;
 • ei;
 • gemalen schil van sinaasappel of citroen.

De huid moet vooraf worden gereinigd en gestoomd, gedurende 10-15 minuten worden aangebracht, het gebied rondom de ogen op het gezicht worden vermeden en vervolgens in een cirkelvormige beweging worden gegooid. Hierna moet de huid worden afgespoeld met warm water.

Vergeet niet dat het bereiden van gommages op zichzelf een belangrijk nadeel heeft: het mengsel moet direct voor gebruik worden bereid en kan lange tijd niet worden bewaard, zelfs niet in de koelkast.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 4 = 6

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: