Distelolie - toepassing voor de lever | actualidadypolitica.com

Distelolie – toepassing voor de lever

distel olie voor lever

Een distel of mariadistel, ook wel mariadistel genoemd, is een zeer nuttige plant voor de behandeling van lever- en galblaasaandoeningen. Vooral waardevol is de olie die wordt verkregen door het koud persen van graszaden. Dit product bevat een unieke component, silymarine, die helpt om beschadigde parenchymcellen te herstellen, hepatocyten beschermt tegen de negatieve effecten van vrije radicalen en toxines, de functionele eigenschappen van het orgaan verbetert.

In het netwerk van apotheken kunt u een product kopen in de vorm van gelatinecapsules en vloeibare Mariadistelolie - de toepassing voor de lever en het galsysteem van beide vormen van een biologisch actief supplement toonde een hoge therapeutische werkzaamheid en positieve resultaten.

Hoe distelolie in capsules te nemen voor leverbehandeling?

De gepresenteerde vorm van het medicijn is populair vanwege het gebruiksgemak. Capsules zijn veel gemakkelijker in te nemen, vooral als het thuis moet worden gedaan, bijvoorbeeld op de weg. De samenstelling van het medicijn verschilt niet van de natuurlijke vloeibare olie. De capsules bevatten:

  • vette olie uit de zaden van doorn;
  • chromonen;
  • biogene aminen;
  • etherische olie;
  • harsen;
  • flavonol-lignanen;
  • slijm;
  • vitamines van groep B, A, K, E, D, F;
  • micro- en macro-elementen.

De huid van het preparaat bestaat uit gelatine, die volledig is opgelost en in de darm is verteerd.

Thistle-olie voor de behandeling van de lever en de galwegen dient ten minste 30-45 dagen (1 gang) te worden ingenomen. Eenmalige dosis - 4 capsules. De receptie wordt 3 keer per dag tijdens de maaltijden geserveerd. Indien nodig of volgens de instructies van de arts, kan het verloop van de therapie na een korte pauze worden herhaald.

Hoe vloeibare melk distelolie drinken voor de lever?

Het voordeel van de klassieke vorm van output van het product in kwestie is de universaliteit ervan. Vloeibare olie kan dat niet alleen zijn distelolie voor leverbehandelingnemen als medicijn, maar ook toevoegen aan culinaire specialiteiten.

Afhankelijk van de fabrikant wordt het biologisch actieve additief tijdens de maaltijden ingenomen door 1 theelepel of 1 dessertlepel. Frequentie van toepassing - 2-3 keer per dag.

De loop van de therapie, die herstel van hepatocyten en verbetering van leverfuncties, normalisatie van de galblaas en galwegen verzekert, is 1,5 - 2 maanden. Herhaalde behandeling is toegestaan ​​na een pauze van 2 tot 4 weken.

Dagelijkse inname van deze hoeveelheid mariadistelolie vult 16% van het vereiste gehalte meervoudig onverzadigde vetzuren en 13% van de vitamine E-concentratie in het lichaam aan.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

8 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: