Crooked teeth - wat te doen? | actualidadypolitica.com

Crooked teeth – wat te doen?

afbrokkelende tanden wat te doen

Zeker iedereen van jongs af aan weet dat gebitsproblemen niet voor onbepaalde tijd uitgesteld kan worden, anders is de situatie kan erger worden, zodat op te slaan de pijnlijke tand zal onmogelijk zijn. Natuurlijk, dat in een situatie waarin ze begonnen te tanden te brokkelen, een dringende behoefte iets te doen, en de meest juiste beslissing is in dit geval een dringende bezoek aan de tandarts.

Eliminatie van tandbederf

Nadat ontdekt is dat een of meer stukjes tand van de tand zijn losgeraakt, is het aan te raden deze te verzamelen en vervolgens aan de arts te tonen. Als dit niet is gebeurd, is het goed. Verder is het aanbevolen om de mondholte grondig te spoelen met een zoutoplossing, vooral als er pijn is, en aarzel niet om contact op te nemen met de tandarts.

Om dit probleem op afbrokkelende tanden op te lossen, is het niet alleen belangrijk om de getroffen tand schoon te maken, maar ook om de oorzaken van dit fenomeen te begrijpen. Na al deze problemen wordt vaak geassocieerd met systemische aandoeningen in het lichaam, zonder het verwijderen van tandbederf die kan evolueren. Aldus kan het afbrokkelen van de tanden worden veroorzaakt door een schending van metabolische processen, ziekten van het maagdarmkanaal, voetschimmel enz. Maar vaak het probleem is het gebrek aan hygiëne van de mondholte, raskusyvanii vast voedsel of tandheelkundig gebruik voor andere doeleinden.

Om een ​​verkruimelde tand te herstellen, worden twee hoofdmethoden gebruikt:

  1. Vullen, kunstherstel - het wordt in de regel uitgevoerd met kleine verstoringen.
  2. protheses - installatie op de beschadigde tand (na de behandeling) kronen, inzetstukken, fineer.

Wanneer de diagnose toegenomen kwetsbaarheid van de tanden, kan de tandarts de procedure uit te voeren voor het afdichten van scheuren en breng een speciale verstevigende lak, die aanzienlijk zal tanden te beschermen tegen externe schadelijke factoren.

Wat als de verstandskies aan het afbrokkelen is?

Wijsheid tanden blijken heel vaak al met beschadigd glazuur en tekenen van cariës, daarom is hun afbrokkeling verre van ongewoon. de verstandskies vergaat wat hij moet doenIn dit geval adviseren de meeste tandartsen het verwijderen van een probleemtand, omdat het afdichten in aanwezigheid van een ongemakkelijke locatie is onhandig, bovendien staat de behandeling van de "achten" slechts een korte uitstelvertraging toe.

Wat als de voortand afbrokkelt?

Het afbrokkelen van de voortanden is zeer onaangenaam, maar zelfs in dit geval is het dankzij moderne technologieën gemakkelijk om de vorige glimlach te herstellen. Meestal, de methode van artistieke restauratie met behulp van een vulmateriaal of installatie van een fineer.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 82 = 88

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: