crème om de haargroei na haarverwijdering te vertragen

Het verwijderen van onnodige "vegetatie" op het lichaam wordt meestal geassocieerd met huidirritatie. Daarom hebben vrouwen de neiging om alle beschikbare middelen te gebruiken om dergelijke procedures uit te voeren, zo zelden als mogelijk. Voor dit doel wordt een crème gebruikt die de haargroei remt na haarverwijdering en ontharing. Dergelijke cosmetische producten worden aangeboden door de meeste bekende fabrikanten, maar het is belangrijk om echt hoogwaardige, veilige en effectieve middelen te kunnen kiezen.

Vertragende haargroei professionele crème na ontharing en ontharing

De beschouwde productgroep onderscheidt zich door een vrij hoge prijs, maar dit wordt verklaard door de maximale natuurlijke samenstelling van de preparaten en een hoge mate van zuivering van de actieve ingrediënten. Onder de crèmes voor gebruik na het verwijderen van haar op welke manier dan ook, kunt u op de volgende namen letten:

 1. Payot Post Epil Le Corps. Bevat natuurlijke extracten van arnica, toverhazelaar, varen, calendulaolie en kamille, soja-eiwitten.
 2. Byly Moisturizing Cream en Hair Growth Inhibitor. Een hulpmiddel op basis van papaïne, verwijdert onmiddellijk roodheid en irritatie.
 3. Lycon Spa Hair on Strike. In de compositie - extracten van papaja en chaparelli. De crème is effectief na wax en laser ontharing.
 4. Decleor Aroma Epil Expert. Het veiligste product mogelijk, geschikt voor de verzorging van gevoelige gebieden, zelfs het gezicht.
 5. Simone Mahler Soin Epil +. Betekent met soja-eiwitten, voorkomt bovendien de ingroei van haar.
 6. Acorelle Soin Minimiseur De Repousse. Organische crème, hydrateert de huid intensief, verwijdert irritatie.
 7. Almea Xreducer. Het meest populaire en effectieve product, kunt u ontharing en ontharing langer dan 6 weken voorkomen.
 8. Planta Elcaptain Cream om haaruitval te voorkomen. Verzorgt zacht voor de huid, zorgt voor een langdurig effect na ontharing en gebrek aan ingroei.
 9. Aravia Professional Post Epil 2 in 1 complex. Naast directe toepassing, voert de crème hydraterende en nutritionele functies uit.
 10. Mary Cohr Deopil Crème. Bij gebruik van dit product worden de haren dunner en lichter. De huid wordt zacht, irritatie, ontsteking wordt verwijderd.

Goedkoop haargroei vertragende crème voor ontharing en ontharing

In de groep producten voor massaconsumptie zijn er ook merken die de aandacht verdienen, die bijna inferieur zijn aan professionele middelen, maar een aantal keren goedkoper kosten. crème vertraagt ​​de haargroei Bijvoorbeeld haargroeiretardatie na ontharing of ontharingscrème-gel Diep Depil (voorheen "Balance") van Floresan. Dit medicijn is een echte leider onder goedkope producten met het beoogde doel.

Andere goede merken:

 • Candy Wax "Crème-gel-balans";
 • Eveline "Balsam 8 in 1 Q10R";
 • Skin Doctors Hair No More;
 • Johnson's "Lichaamscrème die de haargroei vertraagt";
 • Avon Skin So Soft "Crème die de haargroei vertraagt."
Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

64 − = 62