contrycal analogen

contrycal Is een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van acute pancreatitis. De werkzame stof is een polyvalente proteaseremmer. In sommige gevallen kan dit medicijn worden vervangen door analogen, het is een zegen dat Contrikal er een paar heeft.

Analoge Kontrikal - Aprokal

Aprokal is een effectief alternatief voor Kontrikal. Het heeft een breed scala aan remmende effecten en wordt gebruikt voor preventieve en therapeutische doeleinden in gevallen van stoornissen van enzymsystemen. Bovendien is dit medicijn:

  • remt het eiwit van de bloedplasma-, weefsel- en celelementen;
  • voorkomt de ontwikkeling van een destructief proces in de pancreas;
  • heeft een vertragend effect op het kallikrein-kinin-systeem.

Dit analogon van Contrikal is verkrijgbaar in ampullen. Voer het in door injectie of langzame injectie, verdunnen in een 0,9% -oplossing van natriumchloride. Aprokal kan niet worden gebruikt tijdens de zwangerschap, tijdens borstvoeding en met verspreide interne bloedstolling van bloed. Bovendien wordt dit geneesmiddel niet toegediend samen met oplossingen die dextran bevatten, omdat dit het risico op allergische reacties verhoogt.

Na het gebruik van Aprokal kunnen huid-allergische reacties, misselijkheid en schommelingen in de bloeddruk optreden. Bij langdurige dripinfusies verschijnt in zeldzame gevallen tromboflebitis op de plaats van toediening.

Analog Contrikal - Gordoks

Gordoks is een remmer van kallikreïne. Dit medicijn is alleen verkrijgbaar in ampullen en heeft een antifibrinolytisch effect. Het kan de fibrinolytische activiteit van het bloed verminderen. Indicaties voor gebruik van dit medicijn zijn:

  • acute pancreatitis;
  • chronische pancreatitis (vooral met frequente recidieven of ernstig beloop);
  • Pancreatitis, ontwikkeld als gevolg van ernstig letsel of operaties.

Als u op zoek bent naar, dan Counterline vervangen, zodat het gekozen medicijn geen ernstige bijwerkingen vertoont, kies dan voor Gordoks. Na de introductie in zeldzame gevallen kunnen allergische of dyspeptische reacties optreden of kan de bloeddruk veranderen.
Zeggen dat het beter is - Gordoks of Kontrikal, is moeilijk. Deze twee geneesmiddelen zijn bovendien ongeveer dezelfde werking, en dat, en een ander medicijn kan na 12 weken zwangerschap worden gebruikt.

Analog Kontrikala - Contriven

Kontriven is een andere waardige vervanging voor Kontrikal. Het vertoont ook een breed scala van remmende effecten en is verkrijgbaar in de vorm van ampullen. Indicaties voor het gebruik van dit medicijn zijn:

  • acute ontsteking van de pancreas;
  • bloeden veroorzaakt door hyperfibrinolyse;
  • preventie van postoperatieve pancreatitis;
  • complicaties die optreden tijdens trombolytische therapie.

Contriven wordt langzaam intraveneus toegediend en gedruppeld. Bij patiënten na gebruik kan arteriële hypotensie of tachycardie optreden. Als u een bloedstollingsstoornis heeft, dan zal bij langdurige infusie van druppelinfarct tromboflebitis zich op de plaatsen van toediening ontwikkelen. vervangende tellerPatiënten kunnen ook huiduitslag, blauwe lippen, verhoogde hartslag, kortademigheid en een bleke huid ervaren.

Contriene heeft contra-indicaties. Deze omvatten overgevoeligheid voor runderproteïnen, I trimester van zwangerschap en borstvoeding. Het is ook categorisch verboden om met β-lactam-antibiotica te worden gebruikt.

Sommige patiënten zoeken naar analogen van Contrikal in tabletten. Er zijn geen medicijnen. U kunt geneesmiddelen vinden die vergelijkbaar zijn met Contrikal, in de vorm van een poeder voor verdunning in zoutoplossing. Maar dit zijn niet de analogen ervan, maar synoniemen.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 24 = 31