zwavel teer olie

Het is moeilijk om een ​​veiliger en natuurlijker middel tegen schurft en beroving te vinden dan zwavel-teerzalf. Maar zijn snelheid is niet minder dan moderne medische ontwikkelingen, of het nu zalf, oplossingen, tabletten of andere medicijnen zijn. Zalf even goed helpt zowel volwassenen als kinderen, zelfs voor de allerjongsten geen gevaar.

Samenstelling en beschrijving van zwavel-teerzalf

Serno-teerzalf heeft antischimmel-, acaricidale en antimicrobiële eigenschappen. Het behoort tot stoffen met een laag risico en heeft bij de juiste toepassing geen bijwerkingen.

Serno-teerzalf heeft een eenvoudige samenstelling:

 • zwavel precipiteerde;
 • teerberm;
 • vaseline.

De werkzame stoffen in de zalf zijn zwavel en teer. Vaseline fungeert als een aanvullend samentrekkend middel.

De zalf is een dikke, homogene grijsbruine massa, heeft een geur van teer. Meestal tegen schurft, berovende en andere kwalen van toepassing zijn 5-10% zwavel-teer zalven.

Indicaties voor het gebruik van zwavel-teerzalf

De zalf is geïndiceerd voor uitwendig gebruik bij huidaandoeningen bij dieren. Een persoon kan een zalf gebruiken om schurft en haaruitval te behandelen. De mate van verwaarlozing van de ziekte doet er niet toe, omdat de zalf even goed is, zowel in de beginfase van de ziekte, als met zijn sterke vooruitgang.

Instructies voor het gebruik van zwavel-teerzalf

Serno-teerzalf voor korstmossen en schurft wordt gelijkmatig toegepast. Het moet tot 2 keer per dag gelijkmatig worden aangebracht op de beschadigde delen van de huid (met schurft over het hele lichaam, behalve het hoofd). De loop van de behandeling is niet beperkt, maar meestal duurt deze tot 5-7 dagen. Je kunt de zalf aanbrengen tot je beter wordt. De methode van aanbrengen van zwavel-teerpasta kan worden gewijzigd volgens het advies van de behandelende arts. Na beëindiging van de behandeling is het nodig bed en ondergoed te vervangen.

Zwavel-teer kan worden gebruikt om elke variëteit te beroven. Het is onschadelijk voor volwassenen en kinderen op elke leeftijd. Echter, voor gebruik, doet het geen pijn om de reactie op de huid te controleren. Om dit te doen, is het noodzakelijk om de zalf gedurende enkele uren op een klein deel van de huid aan te brengen en de verandering in de conditie ervan te volgen. Als er geen allergische reactie is, kunnen we de behandeling veilig starten.

Contra-indicaties voor het gebruik van zwavel-teerzalf

Contra-indicaties voor het gebruik van zalf zijn niet vastgesteld. Het is veilig voor zowel dieren als mensen. Tijdens de behandeling van zalf kunt u zonder uitzondering andere medicijnen gebruiken.

Verpakking en opslagomstandigheden van zwavel-teerzalf

Een zwavel-teer zalf wordt geproduceerd in plastic potten in hoeveelheden van 10, 40, 70, 100, 200 en 450 g. Elke verpakking moet:

 • naam en adres van de fabrikant;
 • de naam van het medicijn;
 • de hoeveelheid ervan;
 • methode van toepassing;
 • naam en percentage werkzame stoffen;
 • fabricagedatum en vervaldatum;
 • bewaarcondities;
 • markering "voor dieren".

Daarnaast bevat het pakket instructies voor gebruik.

zalf zwavel teer van beroven

Serno-teercreme moet op een koele, droge plaats worden bewaard. Het is noodzakelijk om de toegang van kinderen tot zalven te beperken en niet om de penetratie van licht toe te laten. Na de vervaldatum, die twee jaar is, kan de zalf niet worden toegepast.

Serno-teerzalf is een uitstekend hulpmiddel voor de vernietiging van ectoparasieten zoals schurftmijt. Dit is een natuurlijk product dat geen kunstmatige toevoegingen en andere elementen bevat die allergieën en andere bijwerkingen kunnen veroorzaken. De toepassing van de zalf garandeert een snel herstel en daarom is het een uitstekende anti-diarree en behandeling voor schurft in huis.


Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1