Chinese massage

acupressuur - een van de beroemde richtingen van de Chinese geneeskunde, bekend sinds de oudheid. Chinese massage is radicaal anders dan vele andere soorten massages, omdat het omvat niet alleen de huid, ligamenten, gewrichten en spieren, maar ook diepe energiekanalen. Volgens de principes van de Chinese geneeskunde, met de "blokkering" van deze kanalen, wordt de beweging van vitale energie geblokkeerd en treden verschillende ziekten op. Daarom is de belangrijkste taak van de Chinese massage is de blootstelling aan bepaalde punten op het lichaam die verantwoordelijk zijn voor de stroom van energie die u toelaat om "open" de kanalen en hervatten de beweging van energie zijn.

Soorten Chinese massage

Er zijn verschillende soorten Chinese massagetechnieken. Sommigen van hen zorgen voor het indrukken van pads van vingers, vingernagels of handpalmen, anderen worden uitgevoerd met behulp van speciale apparaten.

Schrapermassage (Massage Gouache) wordt uitgevoerd onder toepassing van schrapers - plaatjes van verschillende configuraties van jade, agaat, been, schildpad en andere materialen. De impact wordt uitgevoerd door de randplaat. Met een zachte optie wordt de huid vooraf met olie aangebracht en werkt de schraper in olie. De harde versie bevat een olievrije behandeling. Bewegingen kunnen langzaam of snel zijn, druk - gemakkelijk of diep, het aantal passes - min of meer. Massage wordt gebruikt voor bijna alle delen van het lichaam - het gezicht, hoofd, rug, armen, benen.

Banana Chinese massage (Vacuüm) omvat het gebruik van blikjes reflex effecten op de huid, onderhuids vet, zenuwen, spieren en biologisch actieve punten. Banken voor massage zijn speciale kommen gemaakt van bamboe of glas, om een ​​vacuüm te creëren waarin vuur wordt toegepast. Deze vorm van massage wordt vaak gecombineerd met andere technieken van de Chinese geneeskunde en wordt uitgevoerd op de rug, schouders, nek, heupen, buik.

Chinese voetmassage

Volgens de verhandelingen van de Chinese geneeskunde is elk inwendig orgaan verbonden door middel van energiekanalen met bepaalde punten op de voeten. Aangezien deze gebieden in de voeten ook mogelijk om bepaalde ziekten te diagnosticeren, - bij onderwerping aan een puntlading van zieke organen, er pijn, branden, kan gevoelloosheid, alsmede op de huid op deze gebieden worden gevormd seals, cracks

Met voetmassage kan ontdoen van chronische pijn, te elimineren spierspasmen, verlichten vermoeidheid, stress staat, om de werking van het spijsverteringsstelsel, de lever aan te passen, het normaliseren van de bloeddruk, zich te ontdoen van slapeloosheid, enz.

Chinese gezichtsmassage

Gezichtsmassage wordt voornamelijk gebruikt voor verjonging en om vroegtijdige veroudering van de huid te voorkomen. Een speciale techniek die reflexologie en plastic massage combineert, niet alleen het versterken van de gezichtsspieren, verbeteren van de stofwisseling en de huid ademhaling, maar ook de onderliggende processen van het lichaam gericht op samoomolozhenie en self-healing te schakelen. Dit helpt om de verlichting van de huid glad te strijken, de teint te verbeteren, de gladheid en elasticiteit van de huid te vergroten.

Chinese massage van de buik

Chinese gezichtsmassage

Massage van de buik met behulp van de technologie van de Chinese geneeskunde met behulp van invloed op biologisch actieve punten in dit gebied maakt het volgende mogelijk:

  • herstel de stroom van levensenergie;
  • de buikspieren versterken;
  • normaliseren metabolische processen in het lichaam;
  • ontdoen van gifstoffen;
  • normaliseren van het werk van het spijsverteringsstelsel, etc.

Dit alles stelt u in staat om zich te ontdoen van vetafzettingen en een vermindering van het lichaamsgewicht te bereiken, en ook het lichaam als geheel te verbeteren.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

55 + = 56