bromocamphor met mastopathie

Een goedaardige tumor, een ziekte van de alveoli, ducten en vetweefsel van de borst - zo wordt mastopathie bepaald. Volgens de statistieken is deze diagnose de meest voorkomende complicatie van de borstklieren. Manieren om deze kwaal veel te overwinnen, onder hen kan je vooral het gebruik van bromocamphor opmerken.

Bromampaphor voor mastopathie

Mastopathie is inherent een storing in het werk van de hormonale achtergrond. Daarom, om het te elimineren, moet je de razende hormonen in orde brengen. In deze en help Bromkamfora. Over de samenstelling van de Bromkamfory-drug met mastopathie, zegt de instructie dat dit een synthetisch combinatie-geneesmiddel is, waarvan het belangrijkste actieve bestanddeel kamferbromide is. Het heeft een kalmerend effect op de activiteit van de hersenen en vermindert de prikkelbaarheid van het lichaam als geheel. Voor het verloop van de behandeling met het medicijn bromkamfora in tabletten, beveelt de instructie de dosering aan van 1-2 tabletten afhankelijk van de gevoeligheid van de gewaarwordingen, 2-3 keer per dag, voor het poeder - 150-500 mg ook, 2-3 maal per dag.

Bromocamphor-tabletten voor het stoppen van de borstvoeding

Mastopathie, samen met lactostase, is vaak het resultaat van pogingen om abrupt te stoppen met borstvoeding. Als het nodig is om de lactatie te onderbreken vanwege de omstandigheden, dan adviseren artsen ook om te beginnen met het nemen van bromocamphor. Met betrekking tot de dosering van broomampère voor het stoppen van de borstvoeding, beveelt de instructie aan om 2-3 maal daags twee tabletten na de maaltijd in te nemen.

Mening van vrouwen

Over het algemeen zijn positieve reviews over het ontvangen van broomkamervrij mastopathie door vrouwen alleen positief. Dit medicijn helpt niet alleen om te gaan met de pijnlijke toestand van de borstkas, maar heeft ook een gunstig verzachtend effect op het hele lichaam. Maar ook als u begint met het innemen van een medicijn, neem dan contact op met uw arts.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + = 6