Boyarka - geneeskrachtige eigenschappen, contra-indicaties | actualidadypolitica.com

Boyarka – geneeskrachtige eigenschappen, contra-indicaties

Boyarka geneeskrachtige eigenschappen contra-indicaties

Er zijn vele variëteiten van deze plant, die elk goed omgaat met zijn decoratieve functie, zoals meidoorn ongelooflijk prachtige bloemen en zelfs uit de oudheid gebruikt om een ​​verscheidenheid van kwalen te behandelen. Buryats versierd zijn takken Klem de baby in de hoop dat het kwalen en ziekten te omzeilen, terwijl de jonggehuwden het was een symbool van een lang en gelukkig leven. Er moeten meer details worden gegeven over de therapeutische eigenschappen en contra-indicaties van de boyarka.

Samenstelling en geneeskrachtige eigenschappen van de boyarka

De vruchten van deze hoge bus bevat vitamine K, E, C, A, mineralen, organische zuren, etherische oliën, looistoffen, pectinen, zetmeel, fructose, flavonoïden, verschillende zuren, saponinen, etc. De bessen van deze plant op het lichaam na .:

  1. Veroorzaakt samen het cardiovasculaire systeem. Flavonoïden zoals quercitrine, quercetine, hyperoside vitexine en verhogen de elasticiteit van de bloedvaten, het verbeteren van cerebrale circulatie, normaliseren metabolische processen in de hartspier, verhoogde myocardiale contractiliteit en cardiale output waarde.
  2. Normaliseer het werk van het centrale zenuwstelsel. Ze verminderen de prikkelbaarheid, verbeteren de zuurstoftoevoer naar hersencellen, vechten tegen hypertensie, aritmie en tachycardie, de effecten van stress.
  3. Versnel herstel na seizoensinfecties, griep en verkoudheid door het vermogen om virussen en bacteriën te doden.
  4. Ze verbeteren de spijsvertering, activeren stofwisselingsprocessen en verwijderen vervalproducten uit het lichaam. Dit geeft redenen om fruit te gebruiken bij de behandeling van gastro-intestinale aandoeningen, evenals overgewicht. Naast het omhullende effect heeft meidoorn een laag caloriegehalte - slechts 52 kcal per 100 g.
  5. Het vermogen om de vorming van collageen te stimuleren wordt ook verwezen naar de nuttige eigenschappen van een boyarka. Daarom is het goed bij het bestrijden van de tekenen van veroudering, zowel voor inname als als een extern middel.
  6. Vermindert het niveau van glucose in het bloed, dat diabetici kunnen waarderen.

Methoden voor bereiding en gebruik

Curatieve bessen-boyars met verbazingwekkende eigenschappen kunnen rauw worden gegeten en je kunt koken op basis van, basisinjectie, afkooksel of mors. In veel opzichten is het de methode van voorbereiding die het genezende effect bepaalt, dus:

  1. Met neurosen, nerveuze prikkelbaarheid en aritmie wordt een afkooksel van gedroogde vruchten getoond. Voor de bereiding grondstoffen in de hoeveelheid van 20 g moet een glas water worden gegoten en kook gedurende een half uur. Koel, passeer een filter en voeg water toe aan de oorspronkelijke dosis. Neem 1 eetl. l. drie keer tijdens de gehele periode van waakzaamheid.
  2. Bij hypertensie wordt angina pectoris bereid alcohol: 4 el. l. grondstoffen moeten 2 glazen wodka worden gegoten en gedurende 2 weken op een donkere koele plaats worden bewaard. Na door het filter te zijn gegaan en 25-30 druppels een uur voor het eten te drinken, op te lossen in water.
  3. Voor vaatziekten, atherosclerose en verhoogd cholesterol worden 3 delen oregano en meidoornbloemen en 4 delen Leonurus en St. Janskruid ingenomen. Mengsel in een volume van 1 eetl. l. maak een glas kokend water voor de nacht. 'S Morgens passeren ze het filter en drinken ze een half uur voor de maaltijd een half glas.

Contra

Zoals eerder vermeld, heeft de boyarka niet alleen nuttige eigenschappen, maar ook contra-indicaties. Het wordt niet aanbevolen om behandeld te worden door haar zwangere en zogende vrouwen, hypotensie. Bovendien hebben de vruchten een kalmerend en kalmerend effect, waarmee rekening moet worden gehouden voor werknemers in gevaarlijke industrieën en chauffeurs. Nuttige eigenschappen bessen boyars kunnen schade toebrengen, als u de contra-indicaties voor ernstige hart- en vaatziekten negeert en een behandeling krijgt zonder advies van een arts.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

26 + = 31

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: