Behandeling van darmkanker met folk remedies | actualidadypolitica.com

Behandeling van darmkanker met folk remedies

Behandeling van darmkanker met folk remedies

Darmkanker - deze ziekte is de derde meest voorkomende kanker bij kanker, onmiddellijk na een maagtumor. Omdat dit een vrij veel voorkomende ziekte is, zijn veel mensen op zoek naar allerlei manieren om darmkanker te behandelen.

Folk remedies voor de behandeling van darmkanker kunnen alleen worden gebruikt als een aanvulling op de hoofdbehandeling en alleen zoals voorgeschreven door de arts.

Zuiverheid bij darmkanker

Folkbehandeling van darmkanker met behulp van stinkende gouwe sap helpt om spasmen te verlichten, pijn te verminderen en beschadigde weefsels te herstellen.

Om het sap van stinkende gouw samen met de wortels te bereiden, uitgraven aan het einde van de lente, tijdens de bloei, wassen en reinigen van gele bladeren, droog in de lucht gedurende 2-3 uur. Leid de plant vervolgens door de vleesmolen en pers het sap eruit. Zet het 2-3 dagen in de koelkast om te bezinken, laat dan het sap weglopen (vanaf de kilogram cake moet dit ongeveer 0,5 liter sap zijn) en gooi het neerslag weg. Vul met alcohol (voor 1 liter sap 250-300 ml 96 ° alcohol). Alles, het medische mengsel is klaar. Bewaar dit sap kan 5 jaar zijn zonder verlies van geneeskrachtige eigenschappen. Neem het voor 1 el. l. een uur voor de maaltijd, 4 keer per dag met water weggespoeld.

Kruiden voor darmkanker

Darmkanker wordt effectief behandeld met folkremedies, hieronder worden enkele volksrecepten gebruikt voor kankertumoren:

  1. Meng 10 g verse aloëblaadjes van meer dan 4 jaar oud, 10 gram elecampane wortel, 10 g chaga, hak alles fijn, giet 0,5 l wijn en blijf een week op een donkere plaats, schud soms de infusie. Neem 3 maal daags ⅓ of ¼ kopje na de maaltijd.
  2. 30 g verse aloë-sapmix met 20 g honing. Vervolgens giet 20 g sint-janskruid 1,5 liter water en breng aan de kook, kook gedurende 5 minuten, stam. Voeg in deze bouillon ¾ kopjes rode droge wijn en aloë met honing toe. Het mengsel moet worden bewaard in een donkere glazen recipiënt in de koelkast. Neem 3 keer per dag 1 dessertlepel na het eten.
  3. Meng 2 eetlepels. l. wegedoorn en 1 eetl. l. Traditionele behandeling van darmkanker kamille bloemen, verpletterd. Neem 1 eetlepel van het mengsel, giet 250 ml kokend water en houd 5 minuten in een waterbad. Zeef en drink meteen.
  4. Neem 8-10 geraspte klitbloemen groot, giet 250 ml kokend water. Neem viermaal daags een infuus voor de maaltijd voor een half kopje als thee.

Voordat u darmkanker met kruiden gaat behandelen, moet u een arts raadplegen. Dit zal helpen om de juistheid van de gekozen behandeling te verzekeren en de negatieve gevolgen van het innemen van medicijnen te elimineren.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

42 + = 46

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: