baden voor het versterken van nagels

Mooie, glanzende en gezonde nagels zijn het doel van veel vrouwen die hun onberispelijke imago volgen. Maar in moderne omstandigheden maakt het niet uit hoeveel technieken er niet in het huis werken, waardoor het een ruwe klus wordt voor een persoon, toch kan niet iedereen de pen in goede staat houden. En dus verschijnen de verschillende procedures gericht op het versterken van de nagels nog steeds in de lijst met zaken van moderne vrouwen.

Een betrouwbare manier om de nagels te versterken

De gemakkelijkste manier om goudsbloemen sterk te maken, is om 15 minuten durende baden te houden met speciale oplossingen, minstens één keer per week. Ze versterken niet alleen de nagels, maar voorkomen ook het ontstaan ​​van bramen.

Versterking van nagels voor de nagels moet vochtinbrengende ingrediënten bevatten, omdat de nagelplaten niet minder dan de huid bevochtigd moeten worden - dit voorkomt delaminatie en vermindert de kwetsbaarheid van de nagels.

Het is ook belangrijk om ingrediënten te gebruiken die micronutriënten bevatten - ze zullen helpen de nagels sterker te maken.

Om de kleur van nagels te veranderen, gebruikt u ingrediënten die helpen bij het bestrijden van geel - van huismiddeltjes de populairste citroensap.

Zoutbaden voor nagels met glycerine

Zoutbaden voor nagels - de meest populaire en eenvoudige manier om de nagels te versterken. Zout kan, naast het versterkende effect, het verschijnen van schimmels en verschillende dermatologische ziekten geassocieerd met bacteriële flora voorkomen, en ook zout bevordert wondgenezing.

Deze natuurlijke remedie wordt veel gebruikt in cosmetica, niet alleen voor nagels, maar ook voor de huid.

Een spijkerplateau gemaakt van zeezout is nuttiger dan een bad met gewoon steenzout. Zeezout is verzadigd met jodium, en veel vrouwen konden vaak zien hoe na nautische rust nagels werden versterkt, als ze niet werden gelakt. Daarom kan het hele jaar door een "zee rusten" voor nagels worden gedaan met een eenvoudig bad - in 0,5 liter water moet u 2 eetlepels toevoegen. zeezout en roer.

De nagelbak moet warm zijn, niet heet en mag niet langer zijn dan 15 minuten.

Zodat het zout je nagels niet uitdroogt, 1 el. glycerol. Als er geen glycerine bij de hand is, zal een gewone handcrème de situatie repareren - na het bad in de nagelplaten wrijven en laten weken.

Een succesvolle vervanger voor handcrème kan worden beschouwd als elke natuurlijke plantaardige olie, bijvoorbeeld karité (shea butter).

Dienblad voor nagels met jodium

Jodiumbaden voor nagels - nog een eenvoudige manier om de nagels te versterken. Jodium kan alleen of in combinatie met zout worden gebruikt.

Voor een zoutbad met jodium heb je 0,5 liter water, 3 druppels jodium en 2 eetlepels nodig. zout. Als jodium wordt gebruikt, is het raadzaam om zeezout niet te gebruiken.

Maar een dienblad met jodium kan worden gebruikt en zonder zout toe te voegen, en is beperkt tot het toevoegen van 1 eetlepel. medische glycerine.

Na jodium kunnen de nagels een beetje geel worden en om hiervan af te komen, wordt het volgende bad gebruikt - met citroensap.

Nagelvijl met citroen

Citroensap wordt beschouwd als een natuurlijk bleekmiddel - het wordt gebruikt voor dit doel voor de huid en voor nagels en zelfs voor tanden.

Voor een bad is het noodzakelijk om 1 citroen en warm water (250 ml) te nemen. U hoeft geen moisturizer aan een dergelijk bad toe te voegen - citroensap zal niet goed werken vanwege de olieachtige film op de nagels.

dus:

  1. Druk het citroensap in de container en voeg het water toe.
  2. Plaats vervolgens de spijkers in het bad en wacht 15 minuten.
  3. zoutbaden voor spijkers

  4. Volg na deze procedure altijd een vochtinbrengende crème op de nagels.

Nagelblad met gelatine

Als je merkt dat de nagels extreem droog zijn geworden en vatbaar voor broosheid, dan moet je om ze te verstevigen een bad maken met een zacht effect op de huid en nagels met het ingrediënt - gelatine:

  1. Voor zo'n dienblad heb je 0,5 liter warm water en 1 eetlepel nodig. gelatine, die moet worden opgelost in water.
  2. Dompel gedurende 15 minuten de goudsbloem in het bad.
  3. Smeer vervolgens de nagels in met een voedzame crème of boter.
Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 17 = 25