antihistaminica met huidallergieën

In de meeste gevallen leiden allergische reacties tot huiduitslag, die rood worden, soms opzwellen, pijn kunnen doen en bijna altijd erg jeuken. Naast de problemen die dit symptoom oplevert, meldt het ook de ziektetoestand van anderen. Om je op je gemak te voelen, worden allergieën tegen de huid aanbevolen als antihistaminica. Helaas zijn er geen dergelijke hulpmiddelen die alle manifestaties van de ziekte onmiddellijk zullen elimineren. Maar om de toestand van de patiënt te vergemakkelijken, zullen ze nauwkeurig helpen.

Antihistaminica en andere geneesmiddelen met huidallergieën

Behandeling van allergieën - het proces is eerlijk gezegd niet de gemakkelijkste. Allereerst moet alles worden gedaan om het contact met de stimulus te stoppen. Meteen daarna wordt de toestand van de patiënt gemakkelijker en beter. Maar soms is het onmogelijk om jezelf af te schermen van het allergeen. In dergelijke gevallen is medicatie vereist:

 1. Met huidallergieën in de zon, stuifmeel, kan het haar niet zonder antihistaminica. Ze blokkeren de productie van histamine - een stof waardoor een negatieve reactie optreedt. Antihistaminica zijn verkrijgbaar in de vorm van tabletten of zalven, crèmes en gels.
 2. Hulp bij allergieën en corticosteroïden. Deze medicijnen zijn hormonaal, dus worden ze alleen in overleg met de arts gebruikt. Ze zijn zeer effectief, ze kunnen tranenvloed, loopneus, jeuk verlichten, maar zelfs de huiduitslag kan niet van de huid worden verwijderd, helaas niet onder druk.
 3. Met verzwakte immuniteit, zal het niet mogelijk zijn om met een allergie om te gaan. Daarom impliceert de therapie soms het gebruik van immunomodulators en restauratieve geneesmiddelen.

Welke antihistaminica is het beste voor huidallergie?

Bijna alle anhistaminica bieden zo'n complex van acties:

 • verlicht ontsteking;
 • de verergering van de ziekte voorkomen;
 • jeuk, droogheid, roodheid, zwelling elimineren;
 • voorkom infectie (als er sprake is van een inbreuk op de integriteit van de epidermis).

Het beste voor vandaag antihistaminica met huidallergie zijn:

 1. diphenhydramine kan allergische en pseudoallergische symptomen elimineren. Nadat het is genomen, wordt de huid schoner. Maar het is belangrijk om te onthouden dat het medicijn slaperigheid veroorzaakt en het urineren kan vertragen.
 2. diazolin iets zwakker dan Diphenhydramine, maar voor velen is dit specifieke medicijn een berging tijdens een aanval.
 3. Fenistil - een antihistaminicum in tabletten en zalfvorm - wordt voorgeschreven voor jeuk van de huid, roodheid. De samenstelling is vrij eenvoudig, maar het belet niet dat de faciliteit efficiënt werkt. Het grote voordeel van Fenistil is niet een zeer uitgesproken sedatief effect.
 4. suprastin - een bekend en goed medicijn met één groot nadeel - het stopt te snel met acteren. Daarom wordt een antihistaminicum met deze naam aanbevolen om te drinken met jeukende huid veroorzaakt door insectenbeten - om alle symptomen één keer te verwijderen.
 5. Een van de snelst werkende gereedschappen - Tavegil. In de vorm van injecties helpt het zelfs bij anafylactische shock angio-oedeem.
 6. Niet slecht bleek een medicijn te zijn Zyrtec. Het dringt snel de huid binnen en wordt voldoende door de nieren uitgescheiden.
 7. Veel specialisten geven de voorkeur aan Claritin. Het medicijn veroorzaakt geen slaperigheid en is perfect te combineren met andere geneesmiddelen.
 8. antihistamine Gistan in de vorm van een zalf met een huidallergie elimineert niet alleen de onplezierige allergiesymptomen, maar versnelt ook de regeneratie van beschadigde huid, werkt ontstekingsremmend en wondhelend.
Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 6