Abdominale echografie | actualidadypolitica.com

Abdominale echografie

Buik uzi

Bepaal de toestand van interne organen kan alleen worden door middel van echografie. Abdominale echografie is de nieuwste onderzoeksmethode, geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Met behulp van deze enquête krijgt u de meest nauwkeurige gegevens over de gezondheid van de patiënt, zodat u de juiste diagnose kunt stellen en een echt effectieve behandeling kunt voorschrijven.

Abdominale echografie van de buikholte

Het principe van de procedure heeft veel gemeen met het traditionele echoonderzoek. De buikmethode verschilt alleen doordat tijdens de procedure een speciale sensor wordt gebruikt die niet in het lichaam wordt ingebracht - hij is eenvoudig aan de maag bevestigd.

Abdominale echografie wordt uitgevoerd met het doel dergelijke organen te bestuderen:

  • darmen;
  • appendix;
  • de blaas;
  • nier;
  • lever;
  • de galblaas;
  • urineleider;
  • de baarmoeder;
  • Prostaat.

Sensoren kunnen zelfs kleine wijzigingen detecteren. Met behulp van deze methode kunt u de cyste, myoma, endometriose, ontsteking van een andere aard bepalen. Er zijn sensoren van verschillende grootten - speciaal ontworpen voor verschillende patiëntengroepen.

Hoe doet abdominale echografie?

De procedure is hetzelfde als bij de traditionele: de patiënt moet zich tot aan de taille uitkleden. Daarna wordt de maag ingesmeerd met een speciale gel, die de sensor schuift, het signaal van de sensor wordt naar de monitor overgebracht. Gewoonlijk is de procedure volledig pijnloos. Bij het optreden van zelfs nauwelijks waarneembare ongemakken dient de arts onmiddellijk te worden gewaarschuwd.

Abdominale echografie van de nieren en andere organen vereist een speciale voorbereiding. Een paar dagen voor de procedure moet de patiënt een dieet volgen dat geen voedsel bevat, Abdominale uzi die is inbegrepen die kunnen leiden tot winderigheid: kool, zoet, zwart brood en gebak, gebakken en ook kruidig ​​voedsel, bonen, melk. Zes uur voor de test kan er niet zijn helemaal niet, anders zullen de resultaten worden vertekend door echografie. Het is het beste van de procedure uit te voeren in de ochtend.

Sommige deskundigen in de aanloop wordt aanbevolen om Espumizan nemen twee keer per dag op een tablet, en onmiddellijk voor de ingreep de beurs sex een kaars glycerine kan zetten.

Verwaarlozing aan al deze voorwaarden die zijn opgenomen in de opleiding proces in de abdominale echografie, alleen in acute gevallen, wanneer de resultaten van het onderzoek zo snel mogelijk nodig zijn.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 5 = 6

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: