Wat is aaien en hoe hiermee om te gaan?

Veel paren op zoek naar plezier zijn op zoek naar verschillende vormen van seks, aandacht aan het voorspel. Wat is aaien is een vorm van seksuele activiteit die partners tevreden stelt zonder, direct, seks. Welke soorten bestaan, wat zijn aantrekkelijk? Kan ik tijdens dergelijke strelingen zwanger worden? De antwoorden worden gegeven door ervaren specialisten.

Wat is aaien in seks?

Wat is aaien? Vertaald uit het Engels, betekent dit woord een model van seksueel initiatief, wat tevredenheid inhoudt via erogene zones. Het kan nog steeds worden gezien als een intermediair gedrag vóór geslachtsgemeenschap. bestaat uit:

 • zoenen;
 • strelen;
 • wederzijdse wrijving van de geslachtsorganen.

Soorten aaien

Als paren in de afgelopen eeuwen zich beperkten tot kussen en slagen, breidde de moderne kunst van de liefde het concept van deze vorm van seksactiviteit enorm uit. Bij het aaien zijn er verschillende soorten:

 1. Nekking - de eenvoudigste en onschuldigste voorspel. Lasky boven de taille, zonder uit te kleden, lichaamsdelen die niet bedekt zijn met kleding: nek, handen, lippen, oorlellen.
 2. Oppervlakte aaien. Een paar streelt elkaar door kleding, deze vorm neemt dingen van chiffon of zijde, aangenaam voor de huid.
 3. Deep Petting. Volledige belichting. Met wederzijdse instemming kunnen partners elk deel van het lichaam strelen, tot aan de geslachtsorganen. De belangrijkste voorwaarde: zonder penetratie van de penis in de vagina. Het wordt vaak gebruikt als opmaat voor een intieme handeling.
 4. Orale seks. Sommige deskundigen verwijzen dit soort seks naar een aaien, als meer geavanceerd.

kan ik zwanger worden van aaien

Kan ik zwanger worden van aaien?

Kinderboerderij wordt beschouwd als een betrouwbare bescherming tegen ongewenste bevruchting, want alleen tijdens streling is het onmogelijk om een ​​kind te maken. In nekking en oppervlakkig voorspel is dit argument gerechtvaardigd, want voor bevruchting moet het ejaculaat naar de cervix gaan. Maar niet voor de derde vorm van dit formulier. Wat is diep aan het aaien? Dit is de streling van alle delen van het lichaam, inclusief en geslachtsdelen. Er zijn 4 gevaarlijke momenten:

 1. Eyaculate viel op de seksuele lippen van de partner. Je kunt douchen, maar de gieter mag niet in de vagina komen, omdat spermatozoa soms samen binnenkomen met de druk van water.
 2. De partner bevlekte zijn handen met sperma. Als we liefkozingen blijven houden met penetratie van de vingers in de vagina, worden aaien en zwangerschap compatibele concepten. Om dit te voorkomen, is het de moeite waard om de desinfecterende doekjes op het nachtkastje te bewaren. Artsen raden het gebruik van handschoenen aan voor diep aaien.
 3. Er is een verlangen om door te gaan met affectie na een orgasmepartner. Om niet zwanger te worden, is het noodzakelijk om een ​​douche te nemen of genitaliën met servetten te verwerken met een speciale oplossing.
 4. Bij anale seks kan sperma in de vagina lekken, het is veiliger om een ​​condoom te gebruiken.

Kan ik hiv krijgen door te aaien?

Licht en oppervlakkig aaien is redelijk veilig, hoewel er een mening is dat het echt is en door een kus om HIV te vangen. Artsen weerleggen dit oordeel met dergelijke argumenten:

 • de concentratie van het virus in het speeksel is erg klein, er zijn niet genoeg cellen voor infectie;
 • cellen van het virus worden alleen gesplitst in bloed, vaginale vloeistof en sperma;
 • Het speeksel na de kus verdampt snel en het virus in deze samenstelling kan niet leven.

De gevolgen van een diepe aaien, als een van de partners is besmet, zijn meer triest. Ziekte-veroorzakende bacteriën uit de handen vallen vaak op het slijmvlies van de geslachtsdelen, dan is infectie niet uitgesloten. Artsen adviseren:

 • om met een klein bekend persoon in contact te komen met een diep aaien in handschoenen;
 • beperk jezelf tot niet-rijden;
 • gebruik voor condooms condooms.

aaien en zwangerschap

Hoe kun je aaien?

Hoe maak je aaien? Er zijn bepaalde regels die helpen om meer plezier te hebben:

 1. Oogcontact is erg belangrijk, de blik kan meer zeggen dan woorden. Maar kijk niet altijd in de ogen van de partner, het is vervelend.
 2. Bewegingen moeten zacht en zacht zijn, maar soms is het toegestaan ​​om de druk te verhogen. Kussen moet ook licht en zacht zijn.
 3. Hoe kan ik aaien? Zoenen, constant werken met je handen, knuffelen, strelen, zachtjes knijpen, vingeren of zachtjes haar trekken.
 4. Het is acceptabel om een ​​partner te plagen, iets terug te trekken tijdens een zoen. Tegelijkertijd is het nodig om voorzichtig in je ogen te kijken, zodat hij niet denkt dat zulke liefkozingen onaangenaam zijn.

Kinderboerderij is verraad of niet?

Veel vrouwen stellen vragen, aaien is verraad of niet, en is een seks aan het aaien? Specialisten noemen dergelijke argumenten. Seks - de acties die gericht zijn op het bevredigen van de seksuele begeerte, daarom kan aaien op deze basis als geslacht worden beschouwd. En hen achtervolgen met een andere man is verraad. Van de geschillen op de forums kun je twee duidelijke meningen maken:

 1. Liefde is voor de ziel, en aaien is voor het lichaam, maar met grote gevoelens. Als er spirituele manifestaties zijn, kan dit als verraad worden beschouwd.
 2. Alles wat te maken heeft met het seksuele leven aan de kant is verraad.
Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

95 − 90 =