Waarom huilen vrouwen? | actualidadypolitica.com

Waarom huilen vrouwen?

waarom vrouwen huilen

"Nou, nogmaals, het vocht is opgelost" - de echtgenoot zal tegen zijn uitverkorene zeggen, die opnieuw in tranen uitbarstte, blijkbaar zonder duidelijke reden. Dat is de reden waarom vrouwen huilen, en mannen grinniken gewoon hierom? Je zou kunnen denken dat we tranen maken voor ons plezier! "Een sterke vrouw huilt aan het raam" - dus toen ze A. Pugacheva zong. En we beschouwden tranen als een manifestatie van zwakte, maar is het altijd zo?

Waarom huilen vrouwen?

  1. Sinds onze kindertijd hebben we een aanbod om te huilen gehoord, als er iets slechts gebeurt, lijkt het daarna gemakkelijker. En het is waar, nadat de stroom van tranen op is, uit de ziel alsof een deel van de lading is verwijderd. Een dergelijke tranenwerking is fysiologisch geconditioneerd - samen met hen de bladeren van het stresshormoon, die wordt afgegeven onder sterke verstoringen van verschillende soorten. Dat is de reden waarom vrouwen huilen van verdriet en vreugde.
  2. De vrouw weent machteloos ... Ja, van wat je hebt aangenomen dat de dame huilt omdat haar iets ernstigs is overkomen! Iets soortgelijks kan vrouwen huilen om de meest verschillende redenen, en vanwege de vermoeidheid daarin. Alleen de eerlijke seks van nature is erg emotioneel. Zo geordende aard dat een vrouw een bewaker van het huis is, die zich zorgen maakt over haar man en kinderen, niets kan haar onverschillig laten. En als een man rustig scherven van een gebroken pot met viooltjes verzamelt en afval en gebroken bladeren weggooit, zal de vrouw zelfs vanwege zo'n kleinigheid ervaren.
  3. Waarom huilen vrouwen en kunnen mannen de reden niet begrijpen? En omdat vrouwen een hormoon van prolactine hebben, dat verantwoordelijk is voor de toewijzing van tranen. Bij mannen is er testosteron, dat de ophoping van traanvocht niet toelaat.
  4. Sterke vrouwen huilen ook. En weet je waarom? Omdat elke vrouw zo'n kracht heeft waar geen enkele atleet ooit van heeft gedroomd. Eenvoudig, deze kracht heeft een andere aard, de essentie ervan ligt in de schepping. En wanneer er niets is om te bouwen, en passie zoals je wilt, gaat ongebruikte energie in tranen uit.
  5. En een sterke vrouw huilt en wil de man met de dikke huid zijn fout laten weten. Bestraf en zweer met het schepsel hierboven, zwaarder en fysiek sterker dan dat je nutteloos bent, maar wenen, je kunt hem aan het denken zetten. Alleen om het te misbruiken is het niet nodig - niemand zal zich wenden tot huilende tranen van aandacht.

Als we tranen zien - dit is geen zwakte, maar een ander krachtig beschermend mechanisme dat je toelaat niet gek te worden van supergevoeligheid voor verschillende schakeringen van het leven.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 30 = 31

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: