Virtuele seks - wat is het en hoe ermee om te gaan?

Waarom hebben we virtuele seks nodig als er partners in het echte leven zijn? Zijn dergelijke intieme relaties een verraad? Deze vragen komen vaak voor op forums. Wat is Wirth, is het goed of slecht wanneer dit concept wordt gebruikt, en welke variëteit geeft deze intimiteit? Is het een afwijking van de realiteit?

Wat is Wirth?

Wat betekent "Virt"? Dit is een reductie van het concept "virtueel", communicatie online. We hebben het niet over de correspondentie per e-mail of op sociale netwerken, is de discussie van business of werken in de term die wordt gebruikt, het beschrijven van het gesprek seksuele plan of sex op het internet via correspondentie. Er zijn zelfs speciale Wirt-chats, waarbij je anoniem een ​​partner kunt oppikken. Degenen die dit soort seks geprobeerd, er rekening mee dat dit een geweldige manier om los te koppelen van de echte problemen.

Virtuele seks - psychologie

Wat virtuele seks betreft, zijn meningen van psychologen verdeeld, maar de meesten beschouwen het niet als een onschadelijk amusement. Tot op heden zijn er 3 posities over het feit dat seks in virtual reality een vorm is:

 1. Ontrouw in moderne interpretatie.
 2. Een afhankelijkheid die in een zenuwinzinking kan raken.
 3. Zelfvoldoening, vergelijkbaar met masturbatie.

Velen verwarren Wirth-seks met het bekijken van pornografie, maar de laatste heeft meer te maken met seksuele fantasieën. Wirth is een van de eigenschappen van seksualiteit, totdat iemand hierdoor te zeer wordt meegesleept en echte relaties vergeet. Sommige mannen proberen op deze manier verraad aan een constante partner in het echte leven te voorkomen. Er is geen algemene mening over de norm, maar alle psychologen zijn het erover eens dat virtuele seks vaker dan eens per week een alarmerende uiting is van een psychische stoornis.

Virtuele sex - is het verraad?

Deskundigen classificeren 5 gedrag wanneer iemand virtuele seks verkiest boven een echte actie:

 1. Episodische pogingen.
 2. Wederzijdse Wirth wordt beoefend voor plezier, zonder opwinding, terwijl er echte intieme relaties zijn.
 3. Intimacy online wordt verslaving.
 4. Pathologie, tot de scheiding van relaties met dierbaren.
 5. De zoektocht naar redding van de realiteit.

Psychologen geloven dat seks op het internet een hobby blijft, als een persoon:

 • bestuurt zijn leven:
 • heeft een gezin, werk, hobby's;
 • houdt zijn uiterlijk in de gaten;
 • beperkt duidelijk de tijd van intieme vergaderingen online.

Is virtuele seks een verraad? Deze vraag wordt vandaag gesteld door mannen en vrouwen. Volgens psychologen, als dit soort intima een afhankelijkheid wordt, tot pathologie, dan - ja, het kan als een overspel worden beschouwd. Als dit incidentele gevallen zijn, worden ze gedefinieerd als een ongewone ervaring in een intiem leven, waarvan er vele helpen om relaties met een echte partner tot stand te brengen.

wederzijdse Wirth

Wirth is slecht of goed?

Vaak geven fans van virtuele seks - tieners of jongeren die hormonen spelen en een partner vinden geen gebrek aan ervaring of verlegenheid in communicatie. Deze hobby gaat door met de tijd, wanneer echte partners verschijnen. Ingewikkeld bij oudere mensen zijn deelnemers van dit contingent degenen die problemen hebben met het gezin of die niet succesvol zijn in het huwelijk. Onderhoudend in het virtuele, verlaten dergelijke deelnemers de oplossing van het probleem in het echte leven, en dit kan leiden tot onomkeerbare gevolgen voor de gezondheid, zowel fysiek als mentaal.

Voor dit soort intima kan niet slecht of goed zijn, het belangrijkste is niet om de echte relatie met virtuele te vervangen. In het voordeel van seks in een virtuele realiteit, geven beoefenaars dergelijke argumenten:

 1. Je kunt geen HIV of een andere ziekte krijgen.
 2. Seksuele verschillen worden verwijderd.
 3. De seksuele spanning is verwijderd.
 4. Ontwikkelt seksuele fantasie en verbeelding.
 5. Je kunt vrijen met verschillende partners.
 6. Helpt bij het wegwerken van verlegenheid, geeft een belangrijke ervaring.

Soorten Wirth

Moderne technologieën en de beschikbaarheid van internet hebben verschillende soorten Wirth gecreëerd en u kunt kiezen wat u wilt:

 1. Chatrooms en sms. Partners beschrijven hun acties of een liefdesspel. Om anoniem te blijven, adviseren experts om aparte accounts te maken voor dergelijk tijdverdrijf.
 2. Virtuele seks op de telefoon, IP-telefonie. Communicatie vindt plaats in de vorm van een gesprek, geschikt voor partners met een goede dictie.
 3. Webcams. Deze optie is optimaal voor degenen die liever actie ondernemen en niet schuw zijn van hun lichaam. U kunt tweerichtingsvideo configureren.

De regels voor virtuele seks

Zoals in elk geval zijn er regels van Wirth die de veiligheid van de deelnemers garanderen:

 1. Noem de echte naam niet. Geef geen informatie op die u in het echt kunt vinden: adres, telefoon, werklocatie.
 2. Bij het gebruik van een video-chat verwijder je persoonlijke items.
 3. Praat met een partner dat als u zich ongemakkelijk voelt, u het recht hebt om de sessie te onderbreken zonder wederzijdse beschuldigingen en overtredingen.

seks in virtual reality

Waar kan ik virtuele seks hebben?

Waar kun je virtueel seks oefenen? Deze vraag komt vaak naar voren op de forums, iedereen wil een goede, ervaren partner vinden, zonder onaangename gevolgen in de vorm van chantage of claims. Bovenal beginnen de kansen voor degenen die in de lucht met elkaar kennis maken, met aangename complimenten. Voor dit doel zijn er speciale datingsites, waar u een paar kunt vinden door de zoekparameters op te geven. Degenen die geïnteresseerd zijn, moeten uitnodigen om online te chatten. Waar je met het virtuele huis moet omgaan, moet je zelf beslissen, de ideale optie is een privékamer. Je kunt de badkamer gebruiken.

Hoe deel te nemen aan virtuele seks?

Tips voor beginners, hoe om te gaan met Wirth:

 1. Creëer een intieme sfeer in de kamer: lichte kaarsen, inclusief soulmuziek, u kunt wat wijn drinken.
 2. Kies een partner, vertrouwend op hun eigen smaak. De ervaring leert dat online seks succesvoller zal zijn als de keuze wordt gemaakt door een meisje.
 3. Let op de woorden, om de partner niet te beledigen.
 4. Reageer op de acties van een partner, vergeet niet over wederkerigheid, het belonen van liefkozingen op zijn beurt. Wanneer je een partner beschrijft, kun je met jezelf spelen.
 5. Zeg aan het einde van de sessie een leuk compliment.

Virtuele sekstricks

Velen geloven dat online seks zich nergens toe verplicht, maar het is verre van het geval. Sex Virt is een soort kopie van de relatie in werkelijkheid, beginnend met de prelude en eindigend met het proces. Degenen die kiezen voor seks via de telefoon of sms, het is noodzakelijk om de woordenschat uit te breiden, zodat de beschrijvingen van de activiteiten spannend en klonken prachtig. Meisjes worden aangemoedigd om te oefenen, waardoor de stem zacht en sexy wordt. Wees niet verlegen voor aanhankelijke woorden. Voorafgaand is het nodig om nader kennis te maken, flirten. De eenvoudigste regels van virt-flirt:

 • de aandacht vestigen, de discussie opdoen over een interessant onderwerp.
 • vragen over smaken en dromen.
 • vertel over jezelf, vind gemeenschappelijke interesses in films, muziek, hobby's.

Niet noodzakelijkerwijs moet flirt de intimiteit binnenstromen, velen houden in dit stadium een ​​relatie omwille van entertainment. U kunt in één keer met meerdere kandidaten communiceren voordat u uw keuze maakt. Seks in de virtuele wereld, zoals in de echte wereld, heeft zijn eigen technieken, die niet mogen worden vergeten:

 1. Aan het begin van het contact, spreek, bespreek voorkeuren en interesses, maak een klein voorspel.
 2. Bespreek de afmetingen, het uiterlijk en het gewicht niet, dit maakt opwinding uit.
 3. Als videocommunicatie wordt geboden, zorg dan voor de externe seksuele vorm. Het is wenselijk, als de man voor het eerst zichzelf laat zien.
 4. Bescherm uw contact met een speciaal decryptieprogramma dat de chatgeschiedenis verwijdert en de toegang tot afpersers blokkeert.
 5. Communiceer oprecht, probeer de gesprekspartner te leren kennen, geniet van het gesprek.
 6. Als de gesprekspartner zich verdacht of grof gedraagt, is het beter om de sessie onmiddellijk te onderbreken.
 7. Het is minder handig om emoticons en voorwaardelijke iconen in de correspondentie te gebruiken, de partner heeft meer woorden nodig.

wat is Wirth

Apparaten voor virtuele seks

Om sekscontact online te hebben was comfortabel, er zijn verschillende virtuele seksspeeltjes. De meest populaire zijn:

 1. RealTouch. Aanpassing zonder gezicht en lichaam, herhaalt de huidtemperatuur en gevoel bij aanraking, zorgt voor smering en behoud van de karakteristieke bewegingen in een intieme handeling.
 2. Hallo Touch. Speciale bevestigingen op de vingers, vervang de vibrator.
 3. Mojowijo. Het bestaat uit 2 delen: een vibrator voor een vrouw en een trilring voor een man. De computer verandert trillingen in een signaal en verzendt van het ene speelgoed naar het andere.
 4. Little Chroma. Een kleine, compacte vibrator, het is handig om uitstapjes te maken.

Hoe virtuele seks te diversifiëren?

Na verloop van tijd wil je diversiteit, dan is het de moeite waard op zoek naar een partner met een goede verbeeldingskracht. Een echtpaar tekent seks die in het echte leven zou kunnen zijn: beschrijf de acties, dan - hun gevoelens. Het bedenken van verhalen voor virtuele seks is eenvoudig, hier volgen enkele tips van ervaren beoefenaars:

 1. In het bad kun je beschrijven hoe water door het lichaam stroomt, de handen, borst en andere delen van het lichaam streelt.
 2. Op het dak van het huis: koele wind, hartstochtelijke kussen, langzaam strippen.
 3. Loop door het bos, dat eindigt met seks op een gezellige open plek.
 4. Sex op een drukke plek, kantoor, op de stoel van de auto.

Is virtuele seks gevaarlijk?

Met alle positieve kanten van online seks, vergeet niet over de gevaarlijke momenten:

 1. Psychologische afhankelijkheid is mogelijk, virtuele seks is een ziekte als het relaties in de realiteit begint te vervangen.
 2. Een partner kan een sessie opnemen en vervolgens gebruiken voor chantage.
 3. Er is een risico om tegen een minderjarige aan te lopen die zichzelf bij kennis veroudert.
 4. Vaak raken jongeren het contact van pedofielen, perverse seks kan de psyche van een onervaren tiener ernstig beïnvloeden.
Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + = 4