Tekenen van een verliefde

Elke vrouw op aarde (onbewust zelfs vanaf de kleuterschool) droomt ervan dat ze hartstochtelijk zal worden geliefd bij een echte man. En wanneer de tijd voor het vervullen van het verlangen komt, vrouwen "raden door het madeliefje": houdt van - houdt niet van, geloof - geloof niet ...

Voor het verborgene en het gemiddelde voor de gevoelens van mensen, liefde en zo een geweldige prestatie! Lieve dames, probeer het te waarderen. Maar toch, voor welke speciale kenmerken herken je een man in liefde, en toch niet verwarren met banale Lovelace?

Tekenen van mannelijke liefde

Merk om te beginnen op dat zijn gedrag tegenover een geliefde vrouw veel verandert, en dat veel buitenstaanders het (het gedrag) misschien zelfs vreemd vinden. In de cursus zijn alle trucs van verleiding! Te beginnen met meer aandacht en eindigend met schandalige handelingen.
In de jeugd is alles veel eenvoudiger - de emoties zijn gewoon "staf" naar buiten, dus de tekenen van de liefde van een man voor een meisje kunnen met het blote oog worden gezien. Kussen in het park op de bank, eindeloze telefoonberichten, zacht speelgoed als cadeau elke dag - al deze tekens spreken over de liefde van de jongen. Als een meisje een vent leuk vindt, al zijn vrienden zullen het weten, zal hij voortdurend vertellen hoe geweldig en uniek ze is. Alle jonge geliefden zijn extraverten! Waarschijnlijk, als je vriend dus al in zijn tweede week is zonder gemoedsrust en 's nachts niet slaapt, weet je - dit is het eerste teken van onbeantwoorde liefde, dat wil zeggen dat de man geen wederzijdse gevoelens kreeg.

Meer volwassen mannen in zaken van liefde zijn meer ervaren en voorzichtig. Schreeuwen op elke hoek over hun liefde, doen ze niet, maar de pijl van Amurchik in het hart zal op een of andere manier het gedrag van een man beïnvloeden.

Een van de belangrijkste tekenen van de liefde van een man voor een vrouw is seksuele aantrekkingskracht. Verwar gewoon deze aantrekkingskracht niet met een eenvoudig plezierinstinct. In een staat van verliefd worden, verbeeldt een man zich vaak hoe hij zijn mooie geliefde heeft, hoe het haar plezier geeft. Dit is heel natuurlijk, omdat seksuele aantrekkingskracht op het object van aanbidding de belangrijkste is, maar niet altijd het eerste teken van liefde. Alles hangt af van de man, eerder van het type van zijn temperament, het niveau van zelfrespect. Misschien wil hij in het begin gewoon in de buurt zijn en, indien nodig, hulp en ondersteuning bieden.

Laten we tien hoofdtekens van een verliefde man apart zetten:

  1. Voor hem is er op het moment maar één vrouw op aarde - geliefde.
  2. Hij wil veel, of liever bijna al zijn vrije tijd doorbrengen naast de vrouw van zijn dromen.
  3. Hij wil haar behagen. Hiervoor is een man klaar om zijn imago volledig te veranderen, hij volgt zijn uiterlijk, manier van gedrag, gewoonten.
  4. Een man zorgt voor het onderwerp van zijn passie. De minnaar doet veel inspanningen om het leven van zijn geliefde te verbeteren, probeert haar problemen op te lossen.
  5. Hij begint na te denken over een gezamenlijke toekomst. Zulke gedachten zetten een man vaak aan tot carrièregroei, het zoeken naar extra financiële kansen.
  6. Favoriete vrouw neemt bijna alle gedachten van mannen. Hij denkt erover na en in de beroering van het werk en in de stilte thuis.
  7. Voor een man maakt het uit hoe vrienden zijn gekozen vriend waarderen. Hij vertelt ze altijd hoe geweldig ze is, mooi en behendig ...
  8. Een geliefde man laat graag zijn territorium toe. De wens om alleen thuis te blijven, om "achter de computer" te zitten, verdwijnt naar de achtergrond. Ook in zijn huis verschijnen enkele van haar items - een tandenborstel, een föhn (die in een andere situatie absoluut onaanvaardbaar is).
  9. Omwille van een vrouw kan een man zijn hobby's, hobby's, constant tijdverdrijf met vrienden verlaten.
  10. Een man die verliefd is, altijd opgewekt, "brandt" zijn ogen. Hij voelt zich de gelukkigste persoon!

De afwezigheid van sommige tekens betekent niet de afwezigheid van mannelijke liefde, omdat een man heel bescheiden kan zijn of zich kan concentreren op belangrijkere waarden. Misschien geeft hij bijvoorbeeld niet elke dag een vrouw bloemen en brengt ze geen tijd met haar door, maar Non-verbale tekenen van liefde voor mannen hij is klaar om te helpen op elk moment.

Acties zijn mooier dan duizenden woorden ... Als een vrouw echt geïnteresseerd is in hoeveel een man verliefd op haar is, is het ten eerste de moeite waard om eens goed naar de kleine dingen in zijn gedrag te kijken. Wetenschappers hebben lang vastgesteld dat de lichaamstaal niet in staat is om te liegen, dus non-verbale signalen zullen het duidelijk maken over de liefde van een man voor een vrouw. Bijvoorbeeld, als een man een vrouw duidelijk negeert in aanwezigheid van anderen, maar altijd in de gelegenheid is om ernaar te streven dicht bij haar te zijn, dan heeft de Amoer misschien hier gewerkt.
En toch, luister naar je hart en wees aandachtig naar anderen - plotseling wacht iemand gedurende vele maanden op tenminste een gemakkelijk knikje in overeenstemming om gevoelens terug te geven.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 1 =