Sapphire bruiloft - hoe te regelen en wat te geven?

Een sterk huwelijk is een indicator van een harmonieuze unie, en alleen echt hechte mensen hebben zulke gedenkwaardige gebeurtenissen als een bruiloft met saffieren. In dit jubileum van de vereniging van twee harten, is het mogelijk om een ​​grandioze viering te organiseren, die zich rond alle verwanten en vrienden verzamelt. Of breng een tweede huwelijksreis ergens door op een afgelegen kust.

Sapphire-huwelijk - hoeveel jaar in het huwelijk?

Het 45-jarige huwelijk vanwege zijn lange en veelbewogen geschiedenis ondergaat vele proeven en ervaart veel belangrijke gebeurtenissen. En niet tevergeefs gezeefd door de tijd saffier, die titanium en ijzer bevatte, werd een symbool van deze plechtige datum van een sterke en waarlijk titanium vijfenveertig jarig verbond.

Heldere rode robijn parel in het 40-jarig jubileum, als personificatie van de passie maakt plaats voor rustiger blauw - saffier, dat unieke eigenschappen heeft de gezondheid te bevorderen, dus je moet echtgenoten die al in een vergevorderd leeftijd. Sapphire bruiloft is een indicator voor de eeuwigheid van de liefde, en slechts vijf jaar tussen het koppel uit een halve eeuw gouden jubileum.

Wat wordt er gegeven voor een saffierhuwelijk?

Namen en personages Trouwdag voor zichzelf spreken over de gewenste geschenk. Daarom is de vraag wat te geven voor het saffier bruiloft zelf een reactie optreedt, het is natuurlijk een souvenir, versierd deze blauwe steen en ingericht in het blauw-blauwe tinten. Het kan zijn:

 • een bril;
 • een herdenkingsmedaille;
 • een boeket van blauwe rozen of andere bloemen;
 • manchetknopen en hanger met saffier;
 • sieraden.

die ze geven aan een saffierbruiloft

Wat te geven aan een saffierhuwelijk voor ouders?

In het algemeen hangt de kwestie van geschenken sterk af van hoe dichtbij mensen je van plan bent om de volgende verjaardag te vieren. Dus een geschenk voor een saffierbruiloft met de ouders is misschien niet voelbaar.

 1. Regelen voor ouders een romantische vakantie in Europa of een huwelijksreis in Griekenland of de Canarische eilanden. Het is onwaarschijnlijk dat ze zich zo'n reis konden veroorloven in de verre Sovjet-tijden, toen ze hun huwelijk registreerden.
 2. De organisatie van de plechtige gebeurtenis is een ander belangrijk en dierbaar hart, dat kan worden geschonken aan een saffierbruiloft voor mama en papa.
 3. Chronologische familievideo met een selectie van foto's en sensuele speeches achter de schermen zal nog lang worden onthouden.
 4. Herstel en verbetering van huisvesting zal een nieuwe welkome verrassing zijn voor ouders.
 5. De geboorte van een kleinzoon of een kleindochter is een geschenk, zonder lof. Wat is er meer wenselijk voor volwassen mensen dan de opvoeding en verwennerij van de jongere generatie.

Welke geschenken voor een huwelijk met saffieren met vrienden?

Maar wat te geven aan een huwelijk saffier voor vrienden, het probleem is niet alleen moeilijk, maar soms beukende.

 1. Scenario van een saffierhuwelijk, de organisatie van een leuk deel van de viering, een rollenspelfeest is het beste geschenk van vrolijke vrienden, die zelfs saffierenhelden zullen waarderen.
 2. Als echtgenoten en vrienden een gemeenschappelijke hobby hebben, kan dit iets uit dit gebied zijn:
 • visgerei;
 • tuin- en tuinnieuwigheden;
 • kaartjes voor het theater of een concert;
 • een reis naar het museum of een excursie;
 • favoriete boek;
 • of zelfs een spelletje paintball voor bijzonder actief.

Echter, de "jonggehuwden", die een saffierhuwelijk op hun neus hebben, kunnen ook de gewenste geschenken bestellen bij hun naaste mensen. Het kan iets zijn dat nuchter en praktisch is. Bijvoorbeeld:

 • aantal gerechten;
 • slaapset van linnen;
 • fotoalbum of scrapbooking;
 • fruitmand;
 • chique cake;
 • warme, knusse plaid voor twee.

wat te geven voor een bruiloft saffieren

Hoe een saffierhuwelijk te houden?

Scenario van een saffierhuwelijk in de familiekring wordt meestal voorbereid door jubileumkinderen, ze moeten rekening houden met zulke belangrijke momenten:

 1. Aan het begin van de avond zou de hoofdtoost moeten klinken. Echtgenoten worden gefeliciteerd door kinderen en kleinkinderen.
 2. Een lied wordt uitgevoerd ter ere van de helden. Het is beter om van tevoren te weten wat er op hun bruiloft klonk.
 3. De dans van de echtgenoten wordt aangekondigd. Van tevoren moet worden verduidelijkt of zij het eens zijn of de gezondheid dit toelaat.
 4. Presentatie van geschenken. Hiervoor is het beter om een ​​speciale pauze in te lassen. Als er veel gasten zijn, verbreek dan de ceremonie in verschillende "benaderingen".
 5. Voor muziekpauzes is het beter om nummers te kiezen uit de tijd van de jeugd van het koppel.
 6. Een aangename verrassing zullen een paar liedjes zijn die klonken op de dag van de bruiloft.
 7. Zorg voor de apparatuur voor de diavoorstelling, maak van tevoren een kleine video van de foto's van jubilarissen van verschillende jaren.
 8. Bestel fotografie, zodat alle gasten kunnen worden gefotografeerd met de jubilarissen.
 9. Wedstrijden moeten beter worden aangepast aan het contingent van de uitgenodigde. Grappige schetsen voor jongeren passen, voor tijdgenoten van jubilarissen - meer terughoudend amusement.
 10. Elke gast moet het woord worden gegeven om te feliciteren.
 11. Het is de moeite waard om rekening te houden met de smaak van de echtgenoten en hun favoriete gerechten naar de feesttafel te bestellen.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 5 =