kale mannen

Denk aan de grap: "Zorg voor mannen, ze lijden de hele tijd: van het gebrek aan aandacht van de vrouw, van zijn overvloed, en soms gewoon onzin"? Dat is echt echt, je hoeft alleen maar te kijken naar hun houding ten opzichte van hun eigen haar. De meesten, die de verdunde vegetatie op het hoofd waarnemen, proberen de kale kop met het resterende haar te bedekken. En het ziet er belachelijk afschuwelijk uit. Nee, het is duidelijk dat ze dit doen in een poging om meer aantrekkingskracht te krijgen in de ogen van de eerlijke seks. Maar waarom een ​​dergelijke kwelling, zou je kunnen denken dat alleen dames behaard zijn ter ere van haar.

Houden meisjes van kale mannen?

Het lijkt erop dat het antwoord ligt op het oppervlak. Nou, de waarheid is dat je wilt - zijn vingers graven in de zijdeachtige draden, of strelen de witte bal? Maar niet zo eenvoudig, volgens de statistieken 40% van de vrouwen vindt kale mannen sexy. Misschien is zo'n populaire jongen met een gladde schedel en biedt charmante Hollywood en binnenlandse beroemdheden. Bijvoorbeeld, Vin Diesel, Gosha Kutsenko, Bruce Willis, Billy Zane, Michael Clarke, Douglas, Rostislav Hite, Jason Statham - al deze mensen zijn lang en zeer geliefd bij vele vertegenwoordigers van de beurs geslacht. Dus het antwoord op de vraag of de meisjes kale mannen willen zo te zijn - uiteraard, net als, kan niet iedereen en niet iedereen, maar de harten van bijna de helft van het is dat ze behoren tot de vrouwelijke bevolking van de Aarde.

Waarom houden vrouwen van kale mannen?

Wij, liefhebbers van kloppen op de behaarde top, het is moeilijk te begrijpen waarom andere vrouwen teder naar de mannen kijken die trots kaal glanzend zijn. Laten we eens kijken hoe de eigenaren van een gladde schedel zo aantrekkelijk zijn.

  1. Sommigen zijn geneigd mannen met kale hoofden als onvermoeibare geliefden te beschouwen. En de wetenschap bevestigt gedeeltelijk - in sommige gevallen kan kaalheid worden veroorzaakt door een teveel aan testosteronhormoon, waarvan een groot aantal verantwoordelijk is voor een groter seksueel verlangen. In dit geval begint het haarverlies vroeg genoeg - in 18-20 jaar, en met 35 jaar een piek te bereiken. Maar de oorzaak van het verschijnen van de kale plek kan niet alleen een overmaat testosteron zijn, maar ook stress, ondervoeding en een aantal ziektes.
  2. Esoterics rapporteren ook een groot seksueel potentieel van kale mannen. Er wordt zelfs gezegd dat de eigenaars van een naakt hoofd een grote lading seksuele energie kunnen geven aan hun constante metgezellen.
  3. Ook wordt een kale plek vaak beschouwd als een teken van een uitstekende geest van de eigenaar, omdat een kwart van alle leraren en professoren van universiteiten mannen zijn met kale kop. Volgens wetenschappers is deze mening echter volkomen onredelijk, maar het stereotype heeft al vorm gekregen. Daarom kan een kale man, evenals een man in een bril, door een vrouw worden gezien als een echt genie.
  4. Ook seks therapeuten zijn geneigd om de vrouwelijke interesse in kale mannen te verklaren, niet zozeer met een zoektocht naar een helder temperament, maar als een verlangen om een ​​metgezel in het leven te vinden. Het punt is in het volgende stereotype, dankzij welke kale mannen (of met kale hoofd) als succesvol en betrouwbaar worden beschouwd. Niet zonder reden, ongeveer 26% van de mannen die een leidinggevende functie bekleden, vindt een haar tekort.
  5. Kale mannen worden gezien als dominanter en dapper. Dankzij het onderzoek van A. Mannes uit Pennsylvania is deze mening bewezen. Kijkend naar foto's van kale mannen, beschouwden mensen ze als hoger (gemiddeld 2,5 cm) en sterker (met 13%) dan in werkelijkheid.
  6. Ook zien mannen met kale hoofden meer vertrouwen in vrouwen. Als een man trots en zelfverzekerd zijn blote schedel draagt, dan geeft hij hoogstwaarschijnlijk dezelfde zekerheid in elk bedrijf. Dit is het zoals kale mannende mening is nog niet bewezen, maar althans, zulke mannen zien er veel aantrekkelijker uit dan degenen die tevergeefs proberen hun kale plekken te bedekken met het resterende zeldzame haar.
  7. Onder andere, veel atleten (zwemmers, boxers) het dragen van haar haar "op nul", dus op het niveau van het onderbewustzijn man met een kaal hoofd wordt gezien als een gezond en sterk.

Hebben onderzocht alle argumenten, zelfs als het is eng voor de eigenaren van een luxe hoofd van haar, als het gaat maar door, zij het risico en niet doorstaan ​​positie kale mannen.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

71 − = 64