Hoe telekinese te ontwikkelen?

hoe telekinese te ontwikkelen

Het vermogen van mensen tot telekinese is uiterst zeldzaam. Dit onverklaarbare 'geschenk' is praktisch elke persoon die geen grove tekortkomingen heeft in de neonatale ontwikkeling van het centrale zenuwstelsel. Het ontwikkelen van telekinese is geen gemakkelijke taak, die veel kracht, doorzettingsvermogen en emotioneel evenwicht vereist.

Het is geen geheim dat in een volwassen leven de gemiddelde persoon slechts 7-8% van de capaciteiten van de hersenen gebruikt, genieën tot 10%. De rest bevat eigenschappen die buiten onze controle liggen: waar het grootste deel van ons brein aan werkt, welke informatie het ontvangt en analyses zijn allemaal raadsels. De grenzen van de activiteit en invloed van golven geproduceerd door de hersenen op andere objecten, het is buitengewoon moeilijk te bestuderen, omdat het moeilijk is om meetinstrumenten te vinden voor wat we niet alleen kunnen voelen, maar zelfs begrijpen.

Enkele decennia geleden, wetenschappers begonnen om de geheimen van de hersenen, hun onderzoek wordt steeds meer van invloed zijn op het gebied van belang en onverklaarbare acties bestuderen - telekinese, is het vermogen van een persoon om objecten met behulp van het denken energie bewegen zonder fysieke belasting in experimenteel ding.

Vraagt ​​u zich af gedachte, hoe te ontwikkelen telekinese vanuit het niets, te definiëren voor jezelf een duidelijke doelstelling en beslissen: bent u klaar om elke dag uren voor speciale oefeningen, vindt u of u een geschikte plaats voor studie en of je genoeg geduld, want om deel te nemen in de ontwikkeling van de overcapaciteit is veel moeilijker dan leert handwerken of het bespelen van muziekinstrumenten, enz.

Mensen die op afstand objecten kunnen beïnvloeden, zeggen dat het praktisch mogelijk is om telekinese te ontwikkelen voor iedereen die weet hoe zich te concentreren en de kracht van het denken te concentreren. Goed "bodem" voor de ontwikkeling van bijzondere vaardigheden zijn eeuwige yoga of andere soortgelijke techniek, die leidt tot de kennis van zijn eigen "ik" en leert mensen "look" in je onderbewustzijn, voel de energie stromen.

Hoe het vermogen van telekinese te ontwikkelen?

Er zijn verschillende technieken voor de ontwikkeling van telekinese, ze zijn allemaal gebaseerd op de leer van het concentreren van energie en het beheren ervan. Beantwoording van de vraag - hoe de gave van telekinese te ontwikkelen, raden wetenschappers aan om een ​​dagelijks complex van oefeningen te beginnen, dat aanvankelijk de gemakkelijkste taken omvat. Leer je te concentreren en voel energie binnen handbereik. Doe deze oefening eerst met je ogen dicht, en dan met de ogen open, is je taak om te leren niet afgeleid te worden door vreemde voorwerpen, die "zo het oog trekt", maar om doelbewust te zijn.

In de volgende fase van de oefeningen, leer je de energie tussen je handen te voelen bij het verdunnen van je handen met 20-30 cm. Wanneer je leert om bio-energie te voelen - is het tijd om te proberen het te beheersen. Experimenteer met lichte papieren voorwerpen, bijvoorbeeld - een hangende kegel van papier of slechts een klein vel dat doormidden is gevouwen. Gebruik geen gesloten figuren - een bal of een doos, want in deze vorm raakt energie de muren en verandert deze van richting. Gesloten formulieren zijn geschikt voor verdere training op voorwaarde dat het succes op lichte objecten.

Sommige deskundigen, die ruzie maken over het onderwerp hoe de supercapaciteiten van telekinese kunnen worden ontwikkeld, bevelen aan om primaire oefeningen te doen onder condities, hoe het geschenk van telekinese te ontwikkelenmet uitzondering van de geur van de wind, enz., dat wil zeggen, gebruik gesloten glaswerk en leg er een stuk papier in. Anderen zijn experts op dit gebied te zeggen - dat onder dergelijke omstandigheden het experiment is moeilijk, omdat je eerst moet leren hoe te "dringen" de energie in het gesloten vat, en dan pas te werken aan het onderwerp, op het einde je wilt een complex probleem op te lossen in de vroege stadia van de opleiding, die is uiterst moeilijk.

Vergeet niet het advies van psychologen - streef en alles zal blijken. Zelfs als je telekinese bestudeert in een open ruimte en de wind je "helpt", zal het alleen maar vertrouwen en dus energie toevoegen.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

82 − 75 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: