Het punt van geen terugkeer – wat betekent dit en wat zit erachter?

Het punt van geen terugkeer - wat betekent dit en wat zit erachter?

In het leven van elke persoon zijn er keerpunten, wanneer er al geen weg terug is. Raak niet boos, want dankzij dergelijke situaties kan een nieuwe, betere periode in het leven komen. Wat is het punt van geen terugkeer in het leven dat we aanbieden om te begrijpen.

Wat heeft het voor zin om niet meer terug te komen?

In de moderne wereld is het punt van geen terugkeer een sociale term, geen geometrische of luchtvaartterm. Wanneer ze in een toespraak of een verslag worden gebruikt, willen ze de urgentie van het moment benadrukken en het feit dat het kan worden gevolgd door een reeks consequenties - van positief tot onomkeerbaar en zelfs catastrofaal. Wat betreft de vastgestelde voorwaarden, in de luchtvaart is het punt van geen terugkeer het moment van de vlucht, wanneer de piloot een definitieve beslissing kan nemen en terugkeren. Wanneer deze lijn wordt overschreden, worden alle retourwegen afgesloten en blijft alleen de weg aan de overkant over.

Point of no return - psychologie

Alles in het leven kan een begin en een einde hebben. Dit proces is natuurlijk en natuurlijk. Onwetendheid over bepaalde wetten van energie en verkeerde acties kan echter leiden tot het feit dat deze periode kunstmatig wordt verminderd. Het punt van geen terugkeer in de psychologie zegt dat een persoon soms zijn eigen positieve energie naar een punt brengt waarin er geen weg meer terug is.

Dit kan leiden tot een kritisch systeem - overlijden, familievernietiging of bedrijfsvernietiging. Het is vaak mogelijk om te horen dat het passeren van een point of no-return inderdaad erg gevaarlijk is, omdat het bij het betreden van een negatieve energieconus nodig is om veel moeite te doen om het proces van mogelijke toekomstige groei van negatieve energie te elimineren.

wat betekent het punt van geen terugkeer

Punt van geen terugkeer in esoterie

De definitie van relatief wat het punt van geen terugkeer betekent, is in esoterie. Met deze term bedoelen we een tijdelijke, evenals een energiestaat, na het overwinnen waarvan bewustzijn niet zal vergaan. Het kan ontstaan ​​in die gevallen waarin de menselijke ziel veel energie heeft kunnen accumuleren, de energie-intensiteit van het bewustzijn heeft verworven, die zijn karmische schulden in evenwicht houdt. Deze laatste worden, naast de morele en ethische en energetische banden tussen mensen, de natuur en andere objecten, uitgedrukt in de tijd.

Wonen in deze wereld, denken, voelen en bepaalde acties doen, we geven allemaal onze eigen energie uit, die van boven wordt ontvangen. Bovendien neemt elke persoon de energie van de tijd, zodat onze gedachten en acties bestaan. Het is heel belangrijk om te begrijpen dat dit het punt van geen terugkeer is, omdat het overbruggen ervan betekent winnen in het leven en hoger worden dan anderen. Dit kan een nieuwe grote planetaire inwijding worden genoemd, waarna een persoon een ingewijde kan worden genoemd.

Het punt van geen terugkeer - wat betekent het in een relatie?

Vaak kun je horen dat er een punt van geen terugkeer is in de relatie. Wat wordt er met deze term bedoeld? Er wordt vaak gezegd, als:

  1. Een van de partners is veranderd in een andere. Tegelijkertijd is voor de verrader zo'n daad het voltooien van relaties.
  2. Een vrouw (een man) weigert op een gegeven moment het gedrag van haar uitverkorene te tolereren en legt een punt in de relatie, waarna er geen toekomst is voor twee.
  3. Het paar heeft de crisis overleefd en de twee besluiten om voor altijd te scheiden. In dergelijke situaties zijn er geen vraagtekens en komma's, maar er is slechts een punt.

Het punt van geen terugkeer in relaties met haar echtgenoot

Een gezin stichten is een verantwoorde stap voor jonge mensen. Soms zijn er echter situaties waarin er geen sprake is van een punt van terugkeer in gezinsrelaties. Onder de mogelijke oorzaken van de vernietiging van het huwelijk en de relevantie van een dergelijk concept als een punt van geen terugkeer:

  1. Verraad aan een van de echtgenoten.
  2. De onwil van een man of vrouw om zich te blijven verzoenen met het gedrag of de houding ten opzichte van zichzelf van de tweede helft.
  3. Moreel of fysiek geweld in het gezin. Dit kunnen zowel slagen en beledigingen, vernedering zijn.

wat is het punt van geen terugkeer in het leven

Het punt van de terugkeer van de man van de meesteres

Een gezin stichten is niet zo moeilijk, en jonge koppels kunnen het soms niet houden. Soms gebeurt het dat een man zich verveelt met zijn vrouw en een minnares vindt. In feite kunnen de redenen voor dit gedrag van haar man behoorlijk veel zijn. Soms, met haar constante verwijten en gedrag, duwt haar vrouw haar man om haar te verraden. Hoewel het erg moeilijk is om dergelijk gedrag te rechtvaardigen. In sommige situaties gooit een man, die naar boven loopt, een minnares en keert terug naar zijn wettige vrouw. Er is echter een punt van geen terugkeer voor mannen, wanneer de man besluit te scheiden en bij de nieuwe vrouw te blijven.

Het punt van geen terugkeer voor alcoholisme

Alcoholverslaving is een van de meest voorkomende verslavingen, niet alleen voor mannen, maar ook voor vrouwen. Vaak vergiftigt een drinkend persoon zijn leven en vernietigt zelfs het gezin. In dergelijke situaties is het belangrijk dat de persoon zelf begrijpt dat hij problemen heeft en ermee instemt om met de behandeling van zijn afhankelijkheid te beginnen. Het punt van geen terugkeer van een alcoholist is 3-4 stadia van alcoholisme, wanneer de drinker niet langer zelfstandig kan afzien van het drinken van alcohol. Vaak gebeurt hier de dood, omdat een persoon drinkt.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

4 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: