fysionomie van de neus

Volgens fysiognomisten kan het karakter van een persoon worden bepaald door de kenmerken van zijn gezicht. De neus is het centrale deel van ons gezicht. Hij kan interessante dingen vertellen over zijn bezitter. We hebben de belangrijkste signalen gegeven van mensen met een bepaalde vorm van neus.

Fysiognomie van de neus

 1. Als een persoon heeft rechte neus, dit is bewijs van eerlijkheid, rationaliteit, kalmte en zelfs de natuur.
 2. Dunne neus geeft de arrogantie en arrogantie van zijn meester aan. Mensen met een dunne neus zijn behoorlijk zelfzuchtig, dus ze leven vaak alleen.
 3. Physiognomy beweert dat neus van een aquilijn spreekt over praktische bruikbaarheid, sluwheid, zakelijk inzicht en toegenomen seksualiteit van een persoon. Mensen met een bult op de neus behalen vaak veel succes in hun carrière.
 4. Korte neus wijst op vrolijkheid, optimisme en activiteit, maar belooft niet veel succes in zaken en relaties.
 5. Mensen met lange neus visionair, scherpzinnig en conservatief. Veel denkers kunnen zo'n vorm van neus opmerken.
 6. Fysiognomie van de persoon zegt dat stomp neus geeft optimisten, sociale en eenvoudige mensen. Met zo'n heel gemakkelijk te ontwikkelen communicatie en relaties.
 7. Maar de data-fysiognomie over de ronde punt van de neus spreek over de vriendelijkheid en zachtheid van het hart van het individu. Bovendien is de stompe neus met deze tip de eerste van de successen in de carrière.

Fysiognomie: soorten neusvleugels

 1. Ovale neusgaten heb mensen die dol zijn op avonturen en avonturen. Ze zijn constant bezig met een activiteit, ze zijn van plan nieuwe pieken te veroveren en doen het onmiddellijk.
 2. Vierkante neusgaten wijzen op de ijzeren gezondheid van de eigenaar, maar ook op vastberadenheid en betrouwbaarheid. Zulke mensen brengen het bedrijf altijd tot het einde.
 3. Driehoekige nares bewijs van gierigheid en voorzichtigheid. Voor zulke mensen is heel belangrijke welvaart en zorgeloosheid. Deze waarden zetten ze op de eerste plaats.
 4. Mensen met ronde neusgaten zijn de gezicht fysiognomyrationeel en inventief. Ze kunnen snel problemen oplossen en er zelfs van profiteren.
 5. Te veel brede neusgaten geef een complex karakter. Het is heel moeilijk voor zulke mensen om hun wilskracht te ontwikkelen, ze houden vaak stand in kleinigheden.
 6. Mensen met uitgesproken neusgaten Ze hebben een schadelijk karakter en bederven vaak de stemming voor zichzelf en anderen.

Als u dus vertrouwd bent met de hierboven vermelde informatie, kunt u de gesprekspartner beter begrijpen, in de eerste plaats door aandacht te schenken aan de vorm van zijn neus en neusgaten.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

25 − 24 =