als een man niet houdt van hoe hij zich gedraagt

De menselijke psyche kan niet lang bestaan ​​op het hoogtepunt van emoties, dus na een gewelddadige verliefdheid kan er een afkoelperiode ontstaan. Deze periode kan een partner bang maken die begint te denken dat een man geen interesse in haar meer heeft. In dit geval moet je de tekenen kennen van het gedrag van een man die uit liefde is gevallen. Nadat je ze hebt gelezen, kun je kalmeren, beseffend dat er in je relatie slechts een periode van kalmte en vrede heerst. Maar als de ergste veronderstellingen gerechtvaardigd zijn, wanhoop dan niet, want het leven eindigt niet met het vertrek van deze man van je bestemming. Het doet er niet toe waarom een ​​man uit liefde is gevallen, tekenen van emotionele kou zullen hetzelfde zijn.

Als een man niet verliefd wordt, hoe gedraagt ​​hij zich dan?

Het gedrag van een man die gestopt is van zijn vrouw te houden, zal aanzienlijk verschillen van de oude, zelfs als hij het zal proberen. Omdat vrouwen opvallend georiënteerd zijn in de emotionele wereld, kunnen ze onmiddellijk veranderingen in het gedrag van de partner opmerken.

Deze veranderingen omvatten:

  1. Prikkelbaarheid en kieskeurigheid. Liefde helpt je om niet op veel kleine dingen te letten die erg beginnen te irriteren wanneer een helder gevoel weggaat. Een man kan door een vergrootglas naar de tekortkomingen of fouten van een partner gaan kijken. Hij begint die dingen te irriteren waaraan hij eerder geen belang hechtte of vond ze niet kritisch.
  2. Negatief en ruziezoekend. Vanwege de toegenomen kriticiteit in relatie tot het uiterlijk of de acties van de vrouw in het gezin, neemt het aantal ruzies en ontevredenheid toe. In dit geval houdt de man op de gevoelens van zijn partner te sparen: hij kan het zich veroorloven ontevredenheid in een ruwe vorm te uiten, niet bang om te beledigen en tot tranen toe te brengen.
  3. Mensen rondom zien het probleem in de familie. Een man doet niet twijfelen aan het negatieve en kan graag kritische opmerkingen over zijn vrouw vrijgeven in het bijzijn van vrienden. Gewoonlijk merken vrienden en kennissen onmiddellijk veranderingen in de situatie op en kunnen ze vragen stellen over wat er in het gezin gebeurt.
  4. Onverschilligheid en kou. Als een man besluit om in de familie te blijven, ondanks de vervagende gevoelens, wordt hij oud en onverschillig. Hij is niet langer geïnteresseerd in familiezaken, hij besteedt meer tijd aan vrienden en hobby's.
  5. insulaire. Veel mannen delen met hun metgezellen het leven wat ze op hun werk hebben. Ze kunnen praten over wat er op het werk is gebeurd of om advies vragen. Maar de man houdt op geïnteresseerd te zijn in de mening van een vrouw, als hij niet meer van haar houdt. Hij wilde ook niet delen wat er aan de hand was.

Als een man verandert, hoe gedraagt ​​hij zich dan?

Een van de meest voorkomende oorzaken van echtscheiding is verraad. Om te begrijpen dat een man verandert, kun je door zulke tekens:

gedragsverandering. Een man kan te aanhankelijk of te grof worden om de aandacht van zijn vrouw af te leiden van het probleem;

  • hij kan zijn vrouw de schuld geven van verraad, omdat hij zijn gedrag op anderen projecteert;
  • een man klaagt over vermoeidheid, en rechtvaardigt haar onwil om samen tijd door te brengen of seks te hebben;
  • hij heeft geheimen, legt hij uit - "on the job." Om dit te doen, kan hij het wachtwoord op de telefoon en e-mail zetten. gedrag van een man die ophield met liefhebben

Hoe gedraag je je als een man niet meer liefheeft?

Als een man geen interesse meer in je heeft, zijn er twee oplossingen:

  1. Ga uit zijn leven en zoek een persoon met wie je geluk kunt opbouwen. Het zou gemakkelijk zijn als er een eenvoudig antwoord zou zijn op de vraag hoe je kunt stoppen met liefhebben van een man die niet van je houdt. Ondanks de moeilijkheden die zich in dit opzicht zullen voordoen en mentale angst, is deze optie echter soms de enige acceptabele.
  2. Probeer te begrijpen wat er mis is en herstel verloren relaties. Er zijn veel gezinnen die in staat waren om de crisisperiodes te overleven en verloren geluk terug te keren.
Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

21 − 19 =