zoon van Arnold Schwarzenegger

Onlangs beschimpte een van de online magazines de voormalige gouverneur en Hollywood-inbreker Arnold Schwarzenegger, typte een fragment uit een interview waarbij de acteur bloosde toen hem werd gevraagd hoeveel kinderen hij heeft. In het begin verklaart Schwarzenegger trots dat hij twee dochters en twee zonen heeft. Maar slechts een paar seconden later beet de acteur op zijn lip en voegde eraan toe dat hij drie opvolgers van het gezin had. Deze opmerking gaf aanleiding tot vele publicaties om schandalige artikelen met luidruchtige krantenkoppen over de zonen van Arnold Schwarzenegger te publiceren.

Zoon van Arnold Schwarzenegger Patrick

Patrick is de oudste zoon van een Hollywood-atleet. Een man is een exacte kopie van zijn vader, niet alleen qua uiterlijk, maar ook qua karakter. De jonge Schwarzenegger is 20 jaar oud. En in zijn jaren is hij al actief acteren in films, niet alleen episodisch, maar ook de hoofdrollen. Patrick houdt ook van sporten. De sportschool in het schema is een verplicht item.

Zoon van Arnold Schwarzenegger Christopher

Junior Christopher Schwarzenegger besteedt vooral tijd met haar moeder. Maria Shriver echt nodig ondersteuning na een scheiding met haar man. Maar Christopher is altijd nodig morele steun aan te sterk complexeren van overgewicht en gezondheidsproblemen te dwingen. Echter, met zijn succesvolle broer Patrick Jr. Schwarzenegger is zeer dichtbij.

Arnold Schwarzenegger en zijn onwettige zoon

Naast legitieme kinderen heeft acteur Arnold Schwarzenegger een zoon die buiten het huwelijk is geboren. De naam van de jongeman is Joseph Baena en hij werd geboren als een dienaar die in het Schwarzenegger-huis werkte. Over zijn seksuele relatie vertelde Terminator zijn vrouw pas na het aftreden van de functie van politicus. Dit was de reden voor de echtscheiding, die tegen die tijd het teken van 25 jaar bereikte. Tot op heden, illegaal geboren zoon Arnold Schwarzenegger voor 16 jaar. Ondanks het feit dat de man niet vaak wordt gezien met zijn vader, kan hun externe gelijkenis met het blote oog worden gezien. Bovendien lijkt Joseph elk jaar meer op Patrick.

Bedenk dat naast de zonen van Arnold Schwarzenegger, er twee dochters zijn: Catherine en Christina. De meisjes zijn erg beledigd door hun vader vanwege zijn verraad aan zijn moeder. Daarom betalen de dochters van Schwarzenegger hun vader zelden een bezoek. Alle hoofdtijd die de meisjes met hun moeder doorbrachten, in een poging om Maria op alle mogelijke manieren te ondersteunen na de stress, leed door de ruzie met Arnold.

Misschien kan Terminator ooit iets goedmaken voor de kinderen.

Arnold Schwarzenegger met zijn zoon Patrick Patrick Schwarzenegger en zijn vriendin Miley Cyrus Patrick Schwarzenegger in de film Odnoklassniki-2
Patrick en Christopher Schwarzenegger Christopher Schwarzenegger met zijn vader Christopher Schwarzenegger met mam
onwettige zoon van Arnold Schwarzenegger Joseph onwettige zoon van Arnold Schwazenegger met de moeder van Mildred Baena Joseph Baena op het schoolbal
Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

60 − 59 =