Wanneer kan ik een baby een manga geven? | actualidadypolitica.com

Wanneer kan ik een baby een manga geven?

wanneer je een baby manke kunt gevenPaprika's en plantaardige puree worden op de leeftijd van 6 maanden in het dieet van het kind gebracht. Het is in deze periode dat ouders een scherpe vraag hebben over waar te beginnen en hoe het babymenu te diversifiëren. Gefocust op de ervaring van generaties, stoppen veel moeders en vaders hun keuze op griesmeelpap. Hoe waar deze beslissing is, of wanneer het mogelijk is om het kind een manga te geven, laten we het uitzoeken.

Manna-pap voor kinderen tot een jaar: "voor" en "tegen"

Vandaag, de kinderartsen vragen niet om haast te maken met de vraag hoeveel maanden je een baby kunt geven die borstvoeding krijgt. Ja, deze pap is meer dan één generatie gegroeid, maar talloze studies hebben aangetoond dat het dieet van kinderen tot een jaar uit nuttiger producten zou moeten bestaan. Wat deed de manga-diëtisten en kinderartsen niet "niet"? Hier zijn verschillende nuances:

  1. Ten eerste bevat de croupe gluten. Dit plantaardige eiwit heeft niet het beste effect op het werk van het spijsverteringskanaal van de baby: veroorzaakt diarree of constipatie, kan allergische huiduitslag veroorzaken.
  2. Ten tweede is de samenstelling van het product fitin. Deze chemische verbinding maakt het moeilijk om ijzer te verteren en helpt het calcium weg te wassen, dus noodzakelijk voor een groeiend organisme.
  3. Ten derde is de manga rijk aan gliodine. Deze component veroorzaakt necrose van de villi van de darm.

Gezien het voorgaande lijkt het antwoord op de vraag hoeveel maanden het mogelijk is om een ​​kind aan een kind te geven, overduidelijk.

Manna-pap voor kinderen van jaar

Ondanks deze tekortkomingen wordt de manga als behoorlijk nuttig beschouwd. Het bevat praktisch geen vezels, het is rijk aan eiwitten en vitamines. Omdat het een energie-intensief product is, zal griesmeelpap gedurende het jaar een uitstekend gerecht zijn voor kleine fratsen. Het moet natuurlijk niet de basis zijn van het dieet van de baby: kruimels zijn genoeg voor 1-2 porties per week.

Wat betreft kinderen met problemen in de spijsvertering, vatbaar voor allergieën, aanleg voor coeliakie of overgewicht, - griesmeel voor hen is gecontra-indiceerd na een jaar. wanneer het mogelijk is om een ​​manga aan een baby te geven

Dus laten we het samenvatten, wanneer het mogelijk is om een ​​manga aan een baby te geven. Als het kind gezond en goed ontwikkeld is, kunt u hem na 12 maanden laten kennismaken met een nieuw gerecht. Op deze leeftijd worden de ingewanden van de baby als sterker beschouwd, dus met zo'n "gevaarlijk" gluten zou het zonder problemen moeten kunnen. Wat betreft de fitin - als je griesmeelpap in beperkte hoeveelheden eet, kan het het lichaam niet schaden. Verder, allergische kinderen en kruimels, die problemen hebben met de spijsvertering - in dit geval, de vraag wanneer een manna aan een baby te geven, is om de kinderarts te vragen. Het is mogelijk dat de arts zal aanbevelen om deze granen voor onbepaalde tijd te laten staan.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

3 + 4 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: