Geloof je je ogen niet? Eindelijk, na jaren van bestaan ​​van de superdunne pop, werd zijn analogie gecreëerd, waarvan de parameters dicht bij de moderne realiteit liggen.

Dus presenteren we onder jullie aandacht de oprichting van Nikolai Lamm, een normale Barbie met de proporties van een 19-jarig meisje. Trouwens, het kost $ 5.000.

Als Barbie een echte meid was, dan zou iedereen haar vinger in de ring steken. Immers, dit meisje zou een overmatig aspen-middel hebben, slanke benen van de oren, smalle schouders en mooie heupen. Het is perfect. In de moderne wereld zou zo’n jonge dame precies worden geroepen om Victoria’s Secret te laten zien.

pop

Maar toch, als de schoonheid van Barbie echt was, zou het er precies hetzelfde uitzien als het was gemaakt door Nikolai Lamm. Mee eens dat ze op haar eigen manier mooi en charmant is.

Pop in een groen t-shirt

De creatie begon in 2013, toen Lamm als kunstenaar in Pittsburgh werkte. Toen begon hij een schets van een pop te maken, die hij besloot “Normale Barbie” of “Lammily” te noemen. Zijn voornaamste doel was om een ​​pop te maken waarvan het lichaam dichter bij de echte zou staan.

Die vent

In zijn werk gebruikte Nicholas de verhoudingen van een 19-jarig meisje van het Centrum voor de Controle en Preventie van Lichaamsziekten. Vervolgens modelleerde hij een 3D-model van een ongewone creatie.

Pop in zwempak

Bruinharige pop

Pop met lang haar

Vergeleken met de originele pop is de nieuwe Barbie lager, ze heeft geen uitgesproken taille, een beetje volledige dijen, een zwak merkbare make-up. Ze staat ook volledig op de grond met haar hele voet (Barbie heeft altijd haar tenen op haar tenen).

Twee poppen

De maker van de nieuwe pop geeft zelf toe dat hij zelf kleding en accessoires voor haar heeft ontwikkeld. “Door mijn werk wil ik bewijzen dat elk meisje, met normale verhoudingen, dikke en niet lange benen, er fantastisch uit kan zien”, zegt Lamm met een glimlach.

Doll in een jurk

Pop in korte broek

Natuurlijk rijst de vraag of kinderen met zo’n pop willen spelen. Hierover heeft Nicholas al het antwoord:

“Het is dezelfde coole pop als iedereen. Haar proporties zijn net iets anders. Dat is alles. Ik ben er zeker van dat meisjes zo’n schoonheid in hun marionettenarsenaal willen hebben. “

Kinderen met een pop

Pop en huis

En we kunnen alleen maar kijken hoe meisjes en hun ouders zo’n pop zullen zien)

Pop met een bal

Pop in sneakers

Gebaseerd op: Buzzfeed
Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 − = 11