Waarom valt haar uit na de geboorte? | actualidadypolitica.com

Waarom valt haar uit na de geboorte?

waarom valt na de geboorte het haar uitVrouwen klagen vaak dat ze na de geboorte heel snel en in groot volume haar hebben, maar waarom ze het doen, kunnen ze het niet begrijpen. Overweeg deze situatie in meer detail en probeer de belangrijkste redenen voor dit fenomeen te begrijpen en te benoemen.

Waarom verliezen baby's na hun geboorte haar op hun hoofd?

Het is de moeite waard om op te merken dat dit soort processen vrijwel continu in een persoon plaatsvindt. Na verloop van tijd gaan haarbollen dood, waardoor de structuur van het wortelsysteem van het haar wordt verbroken en het eruit valt.

Meestal is het aantal echter klein, dus velen hechten er zelfs geen belang aan. Na het verschijnen van de baby verandert de situatie echter dramatisch.

De belangrijkste reden om uit te leggen dat haar bijna onmiddellijk na de geboorte uit het haar valt, is een sterke afname van de concentratie van een hormoon zoals oestrogeen. Dit komt beurt verhoging van de synthese van prolactine, een hormoon dat rechtstreeks verantwoordelijk is voor de lactatieperiode werkwijze - de melkproductie.

Ook vermeldenswaard dat vaak de oorzaak van haaruitval na de geboorte van een baby kan een depressie of postpartum moeders stress, gebrek aan slaap zijn.

Hoe om te gaan met dit fenomeen?

Nadat we hebben behandeld waarom het haar op het hoofd wegvalt bij jonge vrouwen na de bevalling, laten we het hebben over wat we in deze situatie met de kersverse moeder moeten doen.

Het eerste dat een vrouw in de meeste vergelijkbare situaties te hulp komt, is een aantal recepten van traditionele geneeskunde. Dus volgens moeders die zijn omgegaan met dergelijke uitdaging, een uitstekend middel tegen haaruitval bij de postpartum periode kan een masker met brood (liefst rogge), verwarmde wei en eigeel zijn. ook helpen om de haarzakjes te versterken goed spoelen met een afkooksel van kruiden zoals brandnetel, klis, kalmoes wortel, wrijven direct in de wortels van het haar oliën jojoba en klit.

waarom na de geboorte valt het haar uit wat te doen

Ook moet de vrouw, indien mogelijk, het kapsel korter maken. Het is bekend dat dit helpt om de intensiteit van nieuwe haargroei te verhogen. Deze optie is echter niet geschikt voor alle dames.

Tijdens de lactatie is het overbodig om vitaminen te drinken, waarvan er veel zijn. Er zijn zelfs vitaminecomplexen speciaal voor verpleging. Voordat u ze echter gebruikt, is het absoluut noodzakelijk om een ​​arts te raadplegen.

Dus, zoals te zien is, zijn er vele manieren om haar verzwakt na bevalling te versterken. Om in een bepaald geval de juiste te kiezen, moet een vrouw echter een arts raadplegen.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

86 − = 78

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: