Verbetering van kinderen in de zomer

verbetering van kinderen in de zomerIn de periode van de langste vakantie zouden ouders en leraren veel activiteiten moeten organiseren die gericht zijn op de verbetering en lichamelijke ontwikkeling van kinderen. In het warme seizoen kun je het zonder veel moeite doen, omdat alle kinderen van school en voorschoolse leeftijd bijna altijd in de open lucht zijn, wat bijdraagt ​​aan de verharding van hun organismen.

Ondertussen weten niet alle moeders en vaders precies wat ze moeten doen om de gezondheid en immuniteit van hun kind te versterken en de ontwikkeling van vele kwalen te voorkomen. Daarom houden ze in elke DOW een consult voor ouders over het verbeteren van kinderen in de zomer, van waaruit iedereen de informatie kan leren die ze nodig hebben.

Aanbevelingen voor ouders over het verbeteren van kinderen in de zomer

Het belangrijkste is ongetwijfeld dat ouders, indien mogelijk, in de zomerperiode van het jaar voor hun kind zorgen - zijn verblijf in de buitenlucht. Sommige families gaan voor dit doel op vakantie naar de zee, anderen nemen de baby mee naar de grootmoeder in het dorp en de derde - krijgen een kaartje voor een kinderkamp of een sanatorium.

In ieder geval is zo'n tijdverdrijf altijd beter dan voor een computer of tv zitten, dus papa en mama moeten alles doen wat mogelijk is, zodat hun nakomelingen de drie warmste maanden niet in vier muren zullen doorbrengen.

Daarnaast kunnen ouders in de zomer de volgende activiteiten organiseren om kinderen te verbeteren:

  1. Tempereren op alle mogelijke manieren. Dit betekent dat het in de zomerse hitte niet de moeite waard is om het kind te begraven - laat hem blootsvoets lopen en in een licht T-shirt, gedragen over het naakte lichaam. Het is vooral handig om blootsvoets over de ochtenddauw te lopen - dit is een uitstekende manier om de immuniteit te versterken en virale infecties te voorkomen. Baden in een rivier, zee, vijver of opblaasbaar zwembad kan ook worden gebruikt voor het temperen van het lichaam van een kind. Houd de temperatuur van het water nauwlettend in het oog en laat het kind niet te lang in het water blijven, vooral niet in de vroege zomer. Oudere kinderen kunnen worden vastgemaakt aan dousing en vegen met koud water, evenals het nemen van een contrastrijke douche.
  2. Fysieke activiteit behouden. In de zomer is het erg belangrijk om aandacht te besteden aan de motoriek van de kinderen - om ochtendoefeningen en gymnastiek te doen, om wandelingen dagelijks te regelen en om kinderen kennis te laten maken met mobiele games en sporten in de open lucht.
  3. verbetering van de gezondheid van kinderen in de zomerZonnebaden. Ultraviolette stralen hebben een aanzienlijk voordeel voor het lichaam van het kind, dus alle jongens en meisjes tijdens de vakantie moeten de zon 'voeden'. Ondertussen moet deze procedure zeer zorgvuldig worden behandeld - u kunt niet toestaan ​​dat baby's in de zon zitten van 11 tot 17 uur, en ook zonder een hoofdtooi.
  4. Correctie van het dieet. Drie zomermaanden laten ons toe om de lichaamskruimels te maximaliseren met de nodige vitamines en micro-elementen. Opnemen in het dagmenu van de baby verse groenten en fruit, bessen en natuurlijke sappen en andere gezonde producten.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

3 + 6 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: