sporen voor conceptie

Corysh - een onopvallend gras dat langs de wegen groeit. Het spreidt zijn lange takken langs de grond op plaatsen die openstaan ​​voor de zon. Herbalisten worden geadviseerd om sporen te gebruiken bij het plannen van een zwangerschap.

Kruidsporen voor zwangerschap

In de volksgeneeskunde wordt sporish herkend als een medicinaal kruid dat echtgenoten helpt met onvruchtbaarheid. Er wordt aangenomen dat de duizendknoop een stimulerend effect heeft op de functie van de eierstokken en de baarmoeder, maar de officiële geneeskunde kan deze actie niet rechtvaardigen. Er is nog een advies van de traditionele genezers die duizendknoop kan worden gebruikt om een ​​jongen, geen meisje zwanger te worden.

In sporen, bladeren en stengels, bloemen worden gebruikt, de wortel wordt gescheiden van het bodemgedeelte geoogst. Oogst het in de zomer, toen de bladeren en stengel niet stijf werden. In sporich zijn er vitaminen, aminozuren, micro-elementen, polysacchariden en organische verbindingen. Bouillon van dit kruid heeft antibacteriële, anti-inflammatoire, samentrekkend, waardoor het gebruik daarvan geschikt is voor gastritis, maag-, bronchitis, longontsteking, colitis, evenals voor het normaliseren van de darmfunctie.

Hoe sporish voor conceptie te drinken?

Sporen voor bevruchting worden aanbevolen voor het nemen in de vorm van bouillons:

  • een theelepel droge stof sporen om te vullen met een liter kokend water en neem de vorm aan van thee;
  • zetten in een thermoskan 2 eetlepels droog gras duizendknoop en vult twee kopjes kokend water in een thermoskan 4 uur. Neem 4 keer per dag een half glas;
  • 20 gram sporen van de droge stof om in een glas kokend water te zetten dat in een waterbad 15-20 minuten wordt gezet. duw op een warme plaats of thermos nog 45 minuten en filtreer door durshlak neem 2 eetlepels drie keer per dag.

Contra-indicaties voor trioglue

In sporry, zoals elke krachtige remedie, zijn er contra-indicaties:

  • duizendknoop gebruik tijdens de zwangerschap wordt sterk afgeraden, hoewel de bouillon duizendknoop helpt om zwanger te raken, maar zwangere vrouwen kan leiden tot een miskraam.
  • nier- en urinewegziekte;
  • spataderen, tromboflebitis, aangezien het afkoken van de sporen de viscositeit van het bloed nadelig beïnvloedt.

Zoals we zien, is sporish een krachtige remedie met een breed scala aan toepassingen. Indien de echtgenoten onvruchtbaar en geen contra-indicaties voor het ontvangen hebben, kunnen ze een afkooksel van duizendknoop te proberen als een manier om een ​​kind te verwekken.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

34 − 33 =