school beursDe eerste september lang geleden is de herfst in volle gang, dus het is tijd voor de schoolbeurs. Het evenement zelf is spannend. Schoolkinderen bereiden goederen voor op de verkoop, leraren zijn bezig met organisatorische problemen en ouders doen er alles aan om zowel de eerste als de tweede te helpen.

Meestal is de schoolkermis voor kinderen van tevoren voorbereid. Per slot van rekening moet u van tevoren overleggen over: locatie, decoratie, prijzen, amusementsprogramma en nog veel meer.

Vaak is de schoolbeurs getimed tot een evenement of een liefdadigheidsevenement. Hoewel niet noodzakelijk. Het wordt echter aangeraden vooraf met de organisatoren te bespreken, aan wie en in welke mate de opbrengsten zullen worden ontvangen. Houd er rekening mee dat schoolkinderen van streek raken als ze alle opbrengsten “voor reparaties” nemen en deze ervaring in de toekomst waarschijnlijk niet meer willen herhalen. Een van de beste opties zal gelijkelijk worden verdeeld voor de klas / schoolbehoeften en in je eigen zak (tenslotte zijn materialen voor handwerk en culinaire hoogstandjes ook het geld waard). Als een optie kan de verzamelde opbrengst worden besteed aan een excursie, naar de bioscoop gaan of door de hele klas naar de natuur reizen.

Een ander interessant experiment is het creëren van een eigen valuta. Laat je beursbeurs “kortingsbonnen” of “tugriks” krijgen – dus het zal alleen maar leuker zijn. Wisselkoers wisselkoers is schaars, zodat niemand beledigd was.

Hoe een schoolbeurs aanvragen?

Registratie van de schoolbeurs is een belangrijk aspect van het hele evenement. Mee eens: veelkleurige ballen, grappige posters en uurwerkmuziek stimuleren alleen het kopen van opwinding. Als de tellers leeg zijn, kun je een kleine presentatie organiseren, alle gasten uitnodigen om thee te drinken en de nieuw aangekochte goodies te proeven.

Beurs van ambachten in de school is altijd een heldere nevel van fantasie. Maar het gebeurt dat er niets opkomt. In dit geval zijn er verschillende voorbeelden die u van pas zullen komen:

  • fotolijst – Jongens kunnen dit doen in de lessen van arbeid uit hout of uit verschillende lagen karton. Het resulterende frame kan worden versierd met een verbrand patroon. En je kunt de meisjes geven dat ze het vaartuig hebben geplakt met kralen, schelpen, kiezelstenen, geverfde pasta, knopen, enz .;
  • kandelaar – Neem een ​​gewone CD-ROM. In het midden, markeer de plaats voor de kaars. Rond, dicht bij elkaar lijm steentjes en schelpen. Open met vernis en besprenkel met pailletten;
  • ansichtkaarten – met de hand gemaakt onlangs waanzinnig populair. Neem een ​​stuk karton dat geschikt is voor het formaat. Vouw een paar achten uit multi-gekleurde linten en plak ze op elkaar om een ​​cirkel of bloem te maken. Plak nog een paar linten zodat ze vrij hangen. Leg een kraal of een grote kraal op een cent en strooi de lovertjes rond de omtrek.

Ook op de schoolbeurs kan worden gebracht armbanden (gebreid, gevlochten, leer), boeken, cd’s met films en muziek, boeketten met bloemen en kamerplanten.

Wat te bereiden op de schoolmarkt?

Naast handwerk, schoolspullen en boeken, kan de schoolmarkt een enorme selectie eten bereid door kinderen met de hulp van zorgzame ouders. Iemand brengt koekjes naar de kermis, wat gebak en zelfs gebak. Jonge schoolkinderen kopen elkaar snoep, waarna ze samen thee drinken en hun indrukken van het evenement delen. Als u niet weet wat u moet voorbereiden op de beurs, bieden we u een paar eenvoudige recepten:

  1. Hot Dog – U kunt een kant-en-klare bladerdeeg of gistdeeg nemen. Een hotdog is elementair voorbereid. De worst wordt in het klaargemaakte deeg gewikkeld en vervolgens gebakken of gewoon gebakken in een koekenpan.
  2. gelei – alles is ingenieus eenvoudig! Volg de kookinstructies op de verpakking. Giet in wegwerpbekers of sachets. En dat het vooral lekker was – voeg vers gesneden vers fruit toe. school beurs
  3. Minipizza – Neem het klaargemaakte gistdeeg, verdeel het in kleine stukjes en rol het uit. Smeer met ketchup of een tomatensaus. Leg de kip en de rookworst erop. Voeg de tomaat, greens, kaas toe. Bak in de oven.
  4. Wafelrollen – bak de wafeltjes en rol ze snel uit. Vul aan met gekookte gecondenseerde melk. Lekker, eenvoudig en snel.

De schoolmarkt is een geweldige kans voor kinderen om te flitsen met hun bekwame pennen.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

45 + = 52