pruimen tijdens de zwangerschapDe voeding van mamma is belangrijk voor de ontwikkeling van de foetus. Er zijn producten die schade kunnen veroorzaken aan de kruimels -. Druiven, aardbeien, ananas, papaya, etc. In feite zijn ze niet zo veel, en onder hen is er een pruim. Het grootste deel van het fruit dat moeder en haar baby perfect waarnemen. Bespreek niet alleen de vraag of er sprake is pruimen tijdens de zwangerschap, maar ook om na te gaan of het gebruik ervan voor de vrouw en de foetus.

Voordelen van Plum tijdens de zwangerschap

Het is inderdaad een smakelijk, smakelijk en heilzaam fruit. Wat zijn de nuttige eigenschappen van pruimen tijdens de zwangerschap? Het is bekend dat vrouwen in de wachttijd vaak een probleem ondervinden in het werk van de ingewanden, d.w.z. constipatie. Het is genoeg om 's nachts een paar vruchten te eten - en het resultaat zal niet lang duren. De volgende dag zal de darm goed werken.

Dit is het voordeel van pruim in de zwangerschap is niet uitgeput. Daarin - een hoog gehalte aan vitamine E, foliumzuur, jodium, ijzer, kalium. Dit zijn vitamines en sporenelementen nummer 1 voor een vrouw in de periode van de zwangerschap. Bijzonder waardevol voor de toekomstige moeder van vitamine E. Het is verantwoordelijk voor de veiligheid van de zwangerschap, zorgen voor de normale werkzaamheden van "cottage kruimels" - placenta, het voorkomen van de onthechting, het verbeteren van de conditie van de schepen. Zonder foliumzuur bij vrouwen het risico op toxiciteit, anemie, placenta afzondering en congenitale vorm kruimels. Als gevolg van de jodium is een synthese van schildklierhormonen, die op zijn beurt het skelet van een kind vormt, biedt het een goede geestelijke ontwikkeling. IJzer is belangrijk voor het bestrijden van bloedarmoede, het verhoogt de tonus van de baarmoeder. Kalium ondersteunt de water-zoutbalans, wat betekent dat het zorgt voor de nieren.

Stel je alleen maar voor, omdat al deze vitaminen die nuttig zijn voor zwangere vrouwen aanwezig zijn in de pruim - een natuurlijk en zeer smakelijk fruit! En vitamines in een natuurlijk product hebben een gunstig effect op het lichaam van moeder en kind, dan in een synthetische vorm.

Praten over de voordelen van pruimen tijdens de zwangerschap, kunt u enkele van de positieve eigenschappen herinneren. Het heeft een gunstig effect op het tandvlees, vermindert het bloeden en houdt hun tanden gezond. En dit is erg belangrijk voor aanstaande moeders. Deze vrucht is een uitstekende antioxidant en vooral natuurlijk. Het reinigt het lichaam van de vrouw van vrije radicalen en externe factoren die gevaarlijk zijn voor de moeder en de foetus.

Pruimen zijn goed voor zwangere vrouwen omdat ze een mild choleretisch effect hebben. Elke vrouw, vooral in de periode van wachten op het kind, wil mooi zijn. Eet pruimen, omdat ze betrokken zijn bij het proces van huidregeneratie.

Zo is het beantwoorden van de vraag of zwangere drain behulpzaam - er rekening mee dat dit een van de veiligste en meest gunstig voor het lichaam van een vrouw en de baby fruit.

Contra-indicaties voor het gebruik van pruimen tijdens de zwangerschap

Het vinden van fouten in deze vrucht is erg moeilijk. Maar naast de voordelen kan de pruim ook tijdens de zwangerschap schade aanrichten, als u zich niet aan de elementaire regels houdt:

  • Eet geen onrijpe of omgekeerd rijpe vruchten;
  • Gebruik geen pruimen in grote hoeveelheden, genoeg 150 gram per dag;
  • Eet geen ongewassen fruit, was ze voor gebruik grondig, en geef ze water met kokend water;
  • zou niet moeten Is de wasbak nuttig voor zwangere vrouwen? gebruik pruim, als je reuma hebt, want het heeft een diuretisch effect;
  • Eet deze vrucht niet, als u ziek bent met diabetes, obesitas.

Meer profiteren van verse pruimen, omdat tijdens het koken zijn waardevolle eigenschappen verliest. Als je pruimencompote wilt, giet je het fruit met kokend water en kook je het en laat je het brouwen.

Dus bespraken we of het mogelijk is voor zwangere pruimen en hoe ze nuttig zijn voor een vrouw en haar kind. Deze vrucht is erg rijk aan vitamines en sporenelementen, dus zorg ervoor dat je deze in je dagelijkse dieet opneemt.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 3