Maar-spa met borstvoeding

maar een speen die borstvoeding geeft

Moeders die borstvoeding geven, moeten natuurlijk geen medicijnen gebruiken, maar soms is het om een ​​of andere reden zonder medicatie onontbeerlijk. Bijvoorbeeld als er postpartum-complicaties zijn, met de ontwikkeling van acute ziekten of verergering van chronische ziekten.

In deze gevallen kunt u niet worden uitgesteld met de behandeling, maar u moet heel zorgvuldig medicijnen kiezen. En natuurlijk moet je een beslissing nemen alleen na het raadplegen van een arts. Zorg ervoor dat u de instructies voor het medicijn leest, waarbij u de verhouding tussen de voordelen voor de moeder en de schade aan het kind beoordeelt. Het is niet overbodig om de kinderarts te raadplegen om de bijwerkingen op het lichaam van de baby op te helderen.

Meestal schrijven moeders die borstvoeding geven de minst giftige medicijnen voor en die niet in de moedermelk doordringen. But-shpa tijdens de lactatie wordt niet aanbevolen, maar de receptie ervan is in principe mogelijk. Als de behandeling een langzame inname van het medicijn betreft, hebben de stoffen in het geneesmiddel geen tijd om de concentratie te bereiken, wat gevaarlijk is voor de gezondheid van de baby.

En toch, men moet niet betrokken raken bij het nemen van no-shpa tijdens de borstvoeding, omdat ze een lange lijst van contra-indicaties heeft, waaronder zwangerschap en borstvoeding worden gemarkeerd als periodes van zorgvuldige inname van geneesmiddelen.

But-shpu wordt vaker voorgeschreven dan andere antispasmodica tijdens zwangerschap en borstvoeding, omdat dit medicijn het minst gevaarlijk is in vergelijking met andere geneesmiddelen met een vergelijkbaar of vergelijkbaar effect. Maar als de arts een zogende moeder een lange weg van het nemen van no-shpy benoemt, zal het voeden moeten stoppen.

Natuurlijk kunt u proberen te vechten voor het behoud van borstvoeding, als u bereid bent om regelmatig melk af te kolven tijdens de behandeling en het kind niet wordt gevoed uit een fles en een spuit (zonder naalden) gebruikt om het mengsel in de mond te gieten.

maar de verpleegster

In welke gevallen is een no-shpa-voeding?

De benoeming van no-shpah kan worden geassocieerd met pijnlijke spasmen van gladde spieren met cholecystitis, cholelithiasis, maagzweer en darmzweren. Bovendien wordt het medicijn voorgeschreven voor spastische constipatie en spastische colitis. Als een vrouw een keizersnede heeft gekregen, kan de spa worden voorgeschreven voor het voorkomen van postoperatieve koliek als gevolg van het vasthouden van gas.

But-shpu benoemen voor spasmen van perifere bloedvaten, voor de preventie van spasmen van gladde spieren voor het uitvoeren van instrumentele onderzoeken, evenals voor spanningspieken. Afhankelijk van het ziektebeeld wordt het medicijn genomen in de vorm van tabletten of intraveneus.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 7 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: