Lijst van borstvaten met borstvoedingCandidiasis voor vrouwen is een stille en onopvallende vijand, die aanvalt wanneer je hem het minst verwacht. Zoals de praktijk laat zien, gebeurt het niet alleen vaginaal, maar heeft het ook invloed op de borstklieren.

Meestal kun je dit probleem in een paar dagen verwerken, maar wanneer moedermelk spruw optreedt tijdens de borstvoeding, moet je vindingrijk zijn en voorzichtig zijn om de baby niet te schaden.

Hoe hagel op de borstklieren herkennen met HS?

Omdat zo'n ongeluk met een vrouw alleen met borstvoeding kan gebeuren, zijn de symptomen van borstmelkworm niet bij iedereen bekend en kunnen ze worden verward met onervarenheid met mastitis of lactostase. Het vermoeden bestaat dat er iets mis is als de volgende afwijkingen optreden:

 • De tepels zijn geverfd in fel roze, ontstoken kleuren;
 • plotseling begon vaginale candidiasis op de achtergrond van onaangename sensaties in de borstklieren;
 • zwelling in de tepel, hun pijn, jeuk, kleine borrelende uitslag of peeling;
 • tepels kunnen volkomen normale kleuren zijn, maar tegelijkertijd sterk pijnlijk zijn bij elke aanraking;
 • er zijn scheuren in de tepels die niet genezen, ondanks de behandelingen, en hebben soms een witte coating;
 • acute pijn in de tepels, die optreedt tijdens het aanbrengen van de baby op de borst en onmiddellijk na het voeden;
 • pijn in de borst - acuut of dof, tekening;
 • roodheid onder de borst, het uiterlijk van huiduitslag en natte plekken in dit gebied.

Zodra de zogende moeder één of een reeks vergelijkbare symptomen ontdekte die spreken over borstvoeding, is diagnose en onmiddellijke behandeling die een gekwalificeerde arts zou moeten voorschrijven noodzakelijk.

Dit is een verraderlijke ziekte, en de vrouw zal een consult van een chirurg, gynaecoloog, kinderarts nodig hebben en ook zal het nodig zijn om een ​​schraapsel uit de tepels te nemen en een bok te houden om de ware oorzaak van het probleem te bepalen.

Behandeling van spruw op de borstklieren

Om candidiasis op de tepels te bestrijden, is een aantal maatregelen vereist die medische behandeling, naleving van hygiënevoorschriften en traditionele geneesmethoden omvatten, omdat ze zeer effectief zijn voor spruw op de borstklieren.

 1. Borst moet zoveel mogelijk open zijn, je moet de absorberende kussens laten voor de verpleging.
 2. Van het dieet zal alle snoepjes en gistdeeg moeten worden verwijderd - dat alles, waaruit de pathogene microflora groeit.
 3. Als herstel van microflora Lijst van symptomen van borstklieren en behandelingu zult fondsen zoals Lineks, Yogurt in capsules, lacto- en bifidobacteriën moeten nemen.
 4. Meerdere keren per dag moeten de tepels worden gewassen met een oplossing van soda - 1 theelepel per glas water.
 5. Als de belangrijkste behandeling gebruikt antischimmel zalven en crèmes - Nystatine, Nizoral, Monistat, Miconazol, Lamisil, Terbinafrin.

Wetende hoe lijster van borstklieren moet worden behandeld, herstelt de vrouw al na 2-3 dagen, maar de behandeling moet worden voortgezet totdat de tests de afwezigheid van een pathogene schimmel aantonen.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 1