lekkage van vruchtwater of secretieNaarmate de baby in de baarmoeder groeit, neemt de foetale blaas waarin hij wordt aangetroffen toe. Dit komt vooral door de toename van het volume van het vruchtwater, die artsen voor de eenvoud en het begrip van zwangere vrouwen vruchtwater noemen. Tegen het einde van de zwangerschap kan het volume oplopen tot 1-1,5 liter.

Wanneer vindt de normale afscheiding van vruchtwater plaats?

Normaal gesproken vindt de toewijzing van vruchtwater tijdens de zwangerschap plaats in de eerste fase van het geboorteproces. Dus, op het hoogtepunt van een van de gevechten, breekt de opening van de baarmoederhals het vruchtwater, wat gepaard gaat met het vrijkomen van het vruchtwater. In sommige gevallen rapporteren vrouwen echter lekkage van vruchtwater, waarbij ze denken aan de vraag of het water of de uitscheiding is.

Wat is gevaarlijke lekkage van vruchtwater?

Zelfs een klein beetje vruchtwater lekken, heeft te maken met negatieve gevolgen - dit fenomeen waarschuwt dat de membranen van de blaas dunner zijn geworden, wat in de toekomst tot de breuk zal leiden.

In deze situatie neemt het risico op foetale infecties toe. Bovendien, in de meeste gevallen, bij een dergelijke ontwikkeling van gevallen, vindt de bevalling vroegtijdig plaats. Daarom, als een vrouw zwanger is tijdens de zwangerschap, observeert ze de aanwezigheid van uitwerpselen, die qua uiterlijk op water lijken - ze moet alert zijn.

Hoe water van kwijting onderscheiden?

Met een toename van het aantal fysiologische excreties denken zwangere vrouwen na over hoe ze te onderscheiden zijn van water.

Vruchtwater heeft geen geur of kleur, wat de diagnose bemoeilijkt. Bovendien, in die gevallen waarin het volume van de afgegeven vloeistof verwaarloosbaar is, wordt het gemakkelijk gemengd met vaginale afscheiding en vermoedt de vrouw niets.

In de meeste gevallen leren vrouwen over de toewijzing van vruchtwater door constant vochtig ondergoed. In deze situatie moet je dringend naar de dokter gaan. Maar wat als dit fenomeen 's nachts door verrassing werd overvallen?

Lekkend water vinden of deze toewijzing kan in principe zwanger en alleen zijn.

Om dit te doen, is het voldoende om een ​​schone katoenen doek of zelfs een maandverband te gebruiken. Dan is het noodzakelijk om aan de linkerkant te gaan liggen en 10 minuten te wachten, dan van houding te veranderen en op je rug te liggen. Nadat het nog eens 10 minuten duurt, moet je opstaan ​​en door de kamer lopen. Na deze periode kunt u een evaluatie van het resultaat uitvoeren. Als de bekleding van de vloeistof volledig doordringt, moet u dringend een arts raadplegen.

Om ook vast te stellen en te bepalen of de lekkage van water deze of die toewijzing is, kunt u de vod drogen en de uitgedroogde beits evalueren.

In die gevallen waarin er water op het doek zit, heeft de vlek ongelijke randen en een enigszins bruinachtige kleur. Wanneer dit een normale selectie is - er zal geen roodachtige schaduw zijn.

In die situaties waarin het niet mogelijk was om onafhankelijk te bepalen en de zwangere vrouw in vermoeden verdwaald is, is het noodzakelijk om een ​​arts te raadplegen voor hulp.

Hoe wordt de diagnose in een polikliniekomgeving uitgevoerd? ontladen als water tijdens de zwangerschap

Om ervoor te zorgen dat dit geen water is en de gebruikelijke ontlading, wordt aan een zwangere vrouw een uitstrijkje uit de vagina voorgeschreven. Na het uitvoeren van de analyse in het laboratorium, kan de arts de oorsprong van de gegeven vloeistof precies uit zijn resultaten bepalen.

In die situaties waarin zwangere vrouwen water lekken, wordt de vrouw dringend in het ziekenhuis opgenomen en wordt voortdurend het niveau van het vruchtwater gecontroleerd. Wanneer het tot een kritiek niveau daalt, wordt het geboorteproces gestimuleerd, wat wordt bereikt door hormonale geneesmiddelen in het lichaam in te brengen die helpen de baarmoeder te verminderen.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

51 + = 60