Koud op de lippen tijdens de zwangerschap | actualidadypolitica.com

Koud op de lippen tijdens de zwangerschap

verkoudheid op de lip tijdens de zwangerschapZoals bekend is, in de periode van verwachting van het kind, de immuniteit significant verminderd bij vrouwen, wat vaak leidt tot een exacerbatie van allerlei chronische ziekten, evenals de activering van verschillende virussen. Een daarvan is het herpesvirus, dat aanwezig is in het lichaam van meer dan 90% van de mensen. In een normale gezonde staat bestrijden en verdedigen menselijke afweer met succes dit virus, maar in een "interessante" situatie is de situatie heel anders.

Vaak verschijnt een verkoudheid op de lip tijdens de zwangerschap, zelfs bij vrouwen die nog nooit het herpesvirus zijn tegengekomen. Heel vaak zijn toekomstige moeders verloren en weten ze niet wat ze moeten doen om van deze onaangename ziekte af te komen. In dit artikel zullen we u vertellen hoe u een verkoudheid tijdens de zwangerschap kunt behandelen en of dit schadelijk kan zijn voor de gezondheid en vitaliteit van de toekomstige moeder en haar baby.

Is het gevaarlijk om verkoudheid op de lip te krijgen tijdens de zwangerschap?

De meerderheid van de vrouwen die in de periode van verwachting van het kind met herpes te maken krijgen, heeft er al herhaaldelijk herhaaldelijk last van gehad. In zo'n situatie is de onverwachte verkoudheid op de lip bijna veilig, omdat de ongeboren baby beschermd wordt door maternale antistoffen, wat betekent dat de kans op infectie niet hoger is dan 5 procent.

Als er een verkoudheid optreedt bij een vrouw die zich voorbereidt om moeder te worden, kan dit voor de eerste keer een zeer negatieve invloed hebben, zowel op de gezondheid en het leven van de foetus als tijdens de zwangerschap. Bij actieve voortplanting dringt het herpesvirus met succes door in de placenta en met een kans van 50-60% op de ongeboren baby. In deze situatie kunnen de kruimels de vorming van interne organen en systemen verbreken. Zulke kinderen hebben vaak gehoor- en gezichtsstoornissen, ernstige hersenafwijkingen, laesies van het centrale zenuwstelsel, mentale en fysieke achterstand, en in de moeilijkste situaties kan een kind in de baarmoeder sterven.

Bovendien verhoogt de verkoudheid op de lippen, die in de toekomstige moeder tijdens de zwangerschap in het eerste trimester verscheen, de kans op een miskraam aanzienlijk. Zelfs als de foetus kan worden gered, wordt de kans op het krijgen van een ziek kind vele malen groter, dus in sommige gevallen, na het uitvoeren van een gedetailleerd onderzoek, beveelt de arts aan de zwangerschap te beëindigen.

Wat een verkoudheid op de lip tijdens de zwangerschap smeren?

In elk geval, zelfs als een exacerbatie van het herpesvirus routine voor u is, als u tijdens de zwangerschap verkouden bent, let dan altijd op uw arts. Na het uitvoeren van de nodige onderzoeksmethoden, zal een gekwalificeerde arts de juiste medicijnen voorschrijven die kunnen worden gebruikt om de activiteit van het virus te onderdrukken en, indien nodig, de immuniteit te versterken.

Behandeling van verkoudheid op de lippen tijdens de zwangerschap, vooral in het 2e en 3e trimester, wordt gecompliceerd door het feit dat de meeste van de gebruikelijke geneesmiddelen in deze periode niet kunnen worden gebruikt. In het bijzonder zijn alle tabletten voor orale toediening verboden. verkoudheid op de lip tijdens de zwangerschap

Artsen schrijven zwangere vrouwen gewoonlijk dergelijke antivirale middelen voor voor uitwendig gebruik, zoals Zovirax, oxolinic of alizarin-zalf. Ze moeten ongeveer 5-6 keer per dag gedurende een week of 10 dagen op het aangetaste gebied van de huid of het slijmvlies worden aangebracht.

Je kunt ook speciale antiherpetische lipsticks of lippenbalsems gebruiken met een natuurlijk extract van tea tree. Bovendien smeren toekomstige moeders uitslag op de lippen met Corvalol-oplossing, vaseline, plantaardige of zee-duindoornolie, rozenbottels bouillon of de beroemde tandpasta van de Russische fabrikant "Forest Balsam".

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 19 = 22

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: