Is het mogelijk voor de moeder om de kers te voeden?Zoals bekend, moet de moeder tijdens het geven van borstvoeding haar dieet nauwlettend volgen. Daarom rijst vaak de vraag of het mogelijk is dat de zogende moeder een rode kers heeft. Het ding is dat bessen en vruchten van rode kleur over het algemeen een groot allergeen hebben, wat kan leiden tot de ontwikkeling van reacties bij het kind en het verschijnen van huiduitslag. Laten we proberen deze vraag te beantwoorden en we zullen uitvoerig stilstaan ​​bij de gunstige eigenschappen van deze bes.

Wat is nuttig voor moeders die borstvoeding geven?

De kers bevat veel nuttige stoffen en micro-elementen, vitamines. Onder hen is het noodzakelijk om onderscheid te maken tussen B1, B6, PP, C, K, calcium, kalium, ijzer, jodium, fosfor.

Dankzij deze samenstelling verbetert het eten van kersen de werking van het cardiovasculaire zenuwstelsel en het immuunsysteem. Daarnaast helpt kalium het hematopoëseproces te verbeteren, wat belangrijk is voor vrouwen die de geboorte van een baby verwachten.

Of het mogelijk is om verpleegkersen te eten?

Specialisten in borstvoeding stellen dat deze bes kan worden gegeten door vrouwen van wie de kinderen borstvoeding krijgen. Er moet echter rekening worden gehouden met enkele nuances.

Allereerst het kind moet minstens 2-3 maanden oud zijn. Je moet 1-2 bessen beginnen eten. Na het eten van de zoete kers, moet een vrouw de reactie van een klein organisme van dichtbij volgen. Als er geen huiduitslag is, wordt roodheid op de huid niet opgemerkt, kan de moeder de zoete kers veilig eten. Gezien de bovengenoemde leeftijdsgrens reageren artsen op de vraag van mijn moeder of het mogelijk is om de kers te voeden, wanneer het kind slechts een maand is, negatief te reageren.

In de tweede plaats, in alles moet er een maat zijn; het gebrek aan allergieën in de kers van de baby betekent niet dat een vrouw het kan eten zolang ze wil. Op de dag wordt aanbevolen dat artsen 100 tot 200 gram eten, het is beter om ze niet elke dag te gebruiken.

Afzonderlijk, is het noodzakelijk om te zeggen over de kleur van bessen, omdat vaak moeders die borstvoeding geven, uit angst voor allergieën, vragen of ze gele kers kunnen eten. In feite is er geen verschil, want hun samenstelling is bijna hetzelfde. Daarom kan een vrouw bij het kiezen van een variëteit worden geleid door haar eigen smaakvoorkeuren. Veel belangrijker is de kleur van de stekken, die in een rijpe bes een verzadigde groene kleur moet hebben. Gele kleur spreekt over de onbewezen bessen.

In welke gevallen kan de kers vooral nuttig zijn?

Als we de vraag hebben behandeld of het mogelijk is om kersen te eten bij een zogende moeder en hoe we het goed kunnen gebruiken, laten we situaties noemen waarin deze bes een dubbel voordeel kan hebben.

Zoals je weet, ervaren bijna alle jonge moeders na de geboorte een dergelijk fenomeen als obstipatie. Omgaan met het zal helpen kersen. In dergelijke gevallen is het genoeg om slechts een paar bessen op een lege maag te eten.

Struiken van de zoete kers hebben een diuretisch effect. Daarom is het met de ontwikkeling van oedeem voldoende om er een afkooksel van te maken, uit te putten en gedurende de dag te nemen. kan iemand een zoete kers verzorgen

Met de ontwikkeling van verkoudheid, keelpijn, kunnen kersen ook te hulp schieten. Het gebruik van hete compote zonder suiker kan pijn in de keel en transpiratie elimineren.

Vanwege het ijzergehalte in de bessen kunnen ze met succes worden gebruikt als preventieve remedie tegen bloedarmoede door ijzertekort.

Dus, zoals uit het artikel blijkt, vragen artsen zich af of de zoete kersen van de zogende moeder positief kunnen worden beantwoord. Let in dit geval echter altijd eerst op de leeftijd van de kruimels en de regels voor het introduceren van bessen in het dieet. Naleving van medische aanbevelingen zal de ontwikkeling van allergische reacties voorkomen.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 6