Is het mogelijk om oxalische soep van een moeder te voeren?Tijdens het voeden van een pasgeboren baby, zijn alle vrouwen bijzonder alert op hun dieet. Omdat sommige producten voor hen zijn verboden, hebben veel jonge moeders de neiging om hun menu te diversifiëren met smakelijke en gezonde gerechten bereid met de toevoeging van natuurlijke groenten.

Het is van de groene zogende moeder die de maximale hoeveelheid vitaminen, mineralen en voedingsstoffen kan krijgen die nodig zijn voor haar en de baby. Dille, selderij, peterselie, sla, spinazie, zuring - dit alles bij borstvoeding kan en moet zoveel mogelijk worden gegeten. Ondertussen eet niet iedereen graag groente als voedsel in hun pure vorm, velen geven het liever aan de soep. Tegelijkertijd betwijfelen sommige vrouwen of het mogelijk is om een ​​voedende moeder te voeden met oxaalsoep, en hoe ze het goed moeten koken, om de pasgeboren baby niet te schaden. In dit artikel zullen we proberen dit te begrijpen.

Is het mogelijk om de moeder van soep te voeden met zuring?

In veel vrouwenfora is het vaak mogelijk om discussies te voeren over de vraag of het mogelijk is om oxalische soep of groene koolsoep te voeren. In feite is het niet alleen mogelijk, maar ook noodzakelijk om gerechten te eten die zijn bereid op basis van zuring en borstvoeding.

Op het eerste gezicht bevat gewoon gras een significante hoeveelheid vitamines B, C, K en E, evenals biotine, caroteen, tannine, oxaalzuur en andere zuren. Daarnaast is zuring een echte opslagplaats van minerale elementen, zoals magnesium, ijzer, calcium, fosfor en andere.

Niettemin kan groene koolsoep niet meer dan één portie per dag eten - te veel zure sorrel kan winderigheid bij de baby veroorzaken.

Het recept voor oxalische soep voor een zogende moeder

Om een ​​ongelooflijk smakelijke en nuttige soep van zuring te bereiden, kunt u het volgende recept gebruiken. Een goede soep neemt je niet te veel tijd in beslag, maar zal zeker alle leden van het gezin bevallen.

ingrediënten:

  • zuring - 250 g;
  • water - 2 l;
  • vers rundvlees - 400 g;
  • aardappelen - 3 stuks;
  • ei - 6 stukken;
  • zout - 1 theelepel "met een glijbaan";
  • zure room - 50 g.

voorbereiding

oxalische soep zogende moederVers rundvlees kook in gezout water, haal uit en laat afkoelen. Zuring grondig spoelen en fijn hakken. Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes, voeg toe aan de bouillon. Voeg het fijngehakte gekookte vlees toe aan dezelfde pan. Voeg na ongeveer 15 minuten zuring aan de soep toe. Wanneer bouillon kookt, is het noodzakelijk om het losgeklopte ei in te gieten. Na 5 minuten is de soep van de sorrel klaar.

De resterende eieren moeten in een aparte pan worden gekookt en worden gekoeld. Voeg in elke kom soep voor het serveren een gevierd gekookt ei en zure room toe. Dit gerecht kan, indien gewenst, zowel in warm als koud worden gegeten. Eet smakelijk!

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 59 = 69