Is het mogelijk om een ​​voedende moeder te rollen?Sushi en broodjes zijn allang verstreken van de categorie exotische gerechten tot alledaagse gerechten. Dit product van de Aziatische smederij overwonnen door zijn unieke en verfijnde smaak van velen. Bovendien maakt het tegenwoordig deel uit van de dagelijkse voeding voor sommige mensen. Daarom denken veel vrouwen na over de vraag of rollen kunnen worden gevoerd aan de moeder, of dat ze volledig moeten worden uitgesloten van hun dieet. Eerst moet je uitvinden wat het gerecht is.

Wat is handig met rollen?

Zoals je weet, zijn de rollen op zich niets meer dan een rol, waarbuiten een zeewiervel zit en vanbinnen gevuld is met vlees van vis en rijst. Als dit gerecht volgens een klassiek recept wordt gemaakt, is de aanwezige vis noodzakelijk rauw. Het is de bron van omega-3-vetzuren, die eenvoudig noodzakelijk zijn voor het normale functioneren van de hersenen. Bovendien zijn de daarin aanwezige micronutriënten, met name fosfor, met name noodzakelijk voor vrouwen die onlangs een kind hebben gekregen.

Wat kan schadelijk zijn voor verzorgingsrollen?

Gebruik rollen voor vrouwen met borstvoeding is niet verboden. Er moet echter rekening worden gehouden met een aantal voorwaarden.

Eerst moet je hun aantal beperken. Maximale, soms verpleging kun je 2-3 rollen eten.

rollen met borstvoedingTen tweede mag de vis niet rauw zijn. Voor het bereiden van broodjes voor borstvoeding, is het het beste om gezouten vis te gebruiken. Dit elimineert het risico op infectie van een vrouw met parasieten die vaak worden aangetroffen in rauwe vis.

De laatste voorwaarde - bij borstvoeding, van zo'n gerecht als broodjes, is het noodzakelijk om smaakmakers en sauzen volledig uit te sluiten. Gebruik van wasabi en gember is onaanvaardbaar tijdens het geven van borstvoeding.

Dus, op de vraag van een vrouw: "Is het mogelijk om de rollen te voeren?", U kunt een ondubbelzinnig antwoord geven "Ja!", Maar met inachtneming van de regels die hierboven zijn uiteengezet.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 1